Trainer Onno van Dijk (FC Grootegast)

 De op 20 maart 1976 in Kootstertille geboren Onno van Dijk is aan zijn eerste seizoen als trainer bij de FC Grootegast bezig. De club uit het gelijknamige dorp en de oefenmeester uit Harkema hebben enkele weken terug al besloten om de samenwerking met in ieder geval nog een jaar te verlengen . 

Rik Leistra v.v. Ezinge C1

 Rik Leistra voetbalt in de C1 van de vereniging die al sinds jaar en dag in het nabij Ezinge gelegen Feerwerd haar wedstrijden speelt en is geboren op 10 september 1996.De voetballer die er enkele jaren geleden om bekend stond dat hij geregeld dezelfde haardracht had als David Beckham geldt als een van de talentjes die Ezinge rijk is

Eric Vos (Viboa 1 )

                   

Eric Vos speelt sinds het seizoen 2006-2007 in de hoofdmacht van Viboa. De op 31 maart 2010 23 jaar wordende middenvelder was in zijn jeugdjaren al een zeer talentvolle voetballer en maakte al op jonge leeftijd de overstap van Kloosterburen naar C..V.V.B uit Bedum en nu dus in de hoofdmacht van Viboa

Jasper Dijkstra: Mijn hart ligt bij Ezinge

In september 2004 tijdens de wedstrijd tegen KRC scoorde Jasper Dijkstra zijn eerste competitietreffer voor de v.v. Ezinge. Op zaterdag 12 december bereikte hij een voorlopig hoogtepunt in zijn carrière door in de wedstrijd tegen VVSV’09 zijn 100e competitiedoelpunt voor de plaatselijke hoofdmacht te produceren.

Puurvoetbalonline zocht de 22 jarige spits op voor het volgend interviiew

de 15 vragen aan Steven Werkman( Ezinge F1)

Steven Werkman is de spits van de F1 van de v.v. Ezinge. Hij is geboren op 13 juli 2001 en is in de kabouters van de vereniging uit Feerwerd begonnen toe hij 5 jaar was.