Manoek Zaagman(FC LEO-dames) voetbalt liever zelf dan dat ze de eredivisie volgt.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Voetbal vrouwen

Manoek Zaagman voetbalt voor het tweede jaar in het damesteam van FC LEO uit Leens meestal als linkermiddenveldster. De wedstrijden van het eerste elftal van de Leensters volgt ze zoveel mogelijk dit in tegenstelling tot de eredivisie. Stappen met een eredivisiespeler is aan haar dan ook niet besteed. Verder geeft ze antwoord op de vraag wat de kansen van Oranje op het komende EK zijn en vertelt ze waarom ze graag met een bepaald rugnummer speelt.

Manoek Zaagman voetbalt voor het tweede jaar in het damesteam van FC LEO uit Leens meestal als linkermiddenveldster. De wedstrijden van het eerste elftal van de Leensters volgt ze zoveel mogelijk dit in tegenstelling tot de eredivisie. Stappen met een eredivisiespeler is aan haar dan ook niet besteed. Verder geeft ze antwoord op de vraag wat de kansen van Oranje op het komende EK zijn en vertelt ze waarom ze graag met een bepaald rugnummer speelt

                                                                                  Manoek_Zaagman_FC_LEO

 

Manoek jij voetbalt voor de dames van FC LEO. Welke positie bekleedt jij in het veld: Ik speel meestal als linkermiddenvelder

Jij noemt FC LEO als jouw favoriete club. Wat is er speciaal aan FC LEO: De sfeer is goed, leuke gezellige mensen.. het is altijd gezellig, en er is een dames team!

In de verslagen die ik van jullie lees komt duidelijk naar voren dat jullie een smalle selectie hebben. Wat zou voor de meisjes/dames in de omgeving een reden moeten zijn om bij jullie te komen voetballen:

Een reden om bij ons te komen voetballen is, het is een gezellig en leuk team. . Winnen of verliezen, wij maken er altijd een feest van!

Jij studeert aan het Noorderpoort College las ik. Welke studie volg jij: Ik zit nu in het 1e jaar van de kappersopleiding.

Ben jij een voetbalster die als jullie speelschema het toelaat ook bij het 1e elftal gaat kijken: Als onze speelschema het toelaat (bijna altijd wel) dan ben ik een trouwe supporter van het 1e elftal.

Wie vind jij een overgewaardeerde voetballer in de eredivisie en waarom: Eerlijk gezegd, ik volg de eredivisie niet en zou ook niemand zo kunnen bedenken.

Het eredivisievoetbal voor dames komt nog niet echt van de grond. Dat is de schuld van de landelijke media Of hebben de clubs er geen geld voor: Clubs hebben er geen geld voor, en ik denk ook niet dat men er op zit te wachten dat het ook nog op TV komt.. Vooral de mannen, die vinden dat dames niet kunnen voetballen.....

Nederland zal de 'poule des doods" gemakkelijk overleven of denk jij daar anders over: Nou ik denk dat Nederland inderdaad in poule des doods zit en de volgende ronde niet zal halen

Met welke voetballer uit de eredivisie wil jij wel een avondje stappen: Geen idee, ik heb niet echt een favoriet in de eredivisie.

Het eerste elftal van FC LEO doet ook in de derde klasse mee om de koppositie. Had jij dat verwacht: Ik had wel een beetje verwacht, al waren de wedstrijden tegen VVK wel spannend.. Ik heb echter ook gezegd dat het misschien wel beter was als zij nog een jaar 4e klasse zouden spelen, maar die woorden neem ik gauw terug! Ze doen het super.

Op een foto van de wedstrijd SIOS- FC LEO zag ik jou met het rugnummer 8 voetballen. Heb je wat speciaals met dat nummer of pak je gewoon een shirt: Het is mijn lievelings getal.