Esther Visser( v.v.Bedum): Ik sta iedere zaterdag met veel plezier langs de lijn

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Voetbal vrouwen

Als moeder staat ze met veel plezier langs de lijn als haar zoon Yanick moet voetballen, ze komt omdat Yanick nog in een zevental speelt tot zeven spelers voor het Nederlands Elftal en is een trouwe volger van ‘The Voice of Holland. Dat alles komt tersprake in het onderstaand vraaggesprek dat Puurvoetbalonline had met Esther Visser voor de rubriek ‘Voetbalvrouwen”.

Als moeder staat ze met veel plezier langs de lijn als haar zoon Yanick moet voetballen, ze komt omdat Yanick nog in een zevental speelt tot zeven spelers voor het Nederlands Elftal en is een trouwe volger van ‘The Voice of Holland. Dat alles komt tersprake in het onderstaand vraaggesprek dat Puurvoetbalonline had met Esther Visser voor de rubriek ‘Voetbalvrouwen”

 

 

esther

Esther Visser staat zaterdags met veel plezier langs de lijn.

Wat is op dit moment jouw raakvlak met voetballen: Onze zoon Yanick speelt in E1 van v.v.Bedum

Is het niet raar dat steeds meer ouders het laten afweten langs de lijn van een voetbalveld: Ja ik vind dat als ouder wel raar! Ik moet zelf om de zaterdag werken en vind het dan keer op keer jammer dat ik niet mee naar de wedstrijd kan! Ik vind het als ouder mooi om te zien hoeveel plezier Yanick aan het voetballen heeft en daar ben ik trots op.

Jouw zoon voetbalt in de E1 van Bedum en ik begreep dat het team meer wedstrijden speelt dan de rest van de pupillenteams van Bedum. Wat vind jij daarvan: Ik vind het prima! Ze zijn erg gemotiveerd en willen altijd wel voetballen! Dus helemaal niet erg als wij nog vaker langs de lijn mogen staan!

 

Heb jij vroeger zelf ook gevoetbald: Nee

Ik zag in jouw Facebook dat ook jij een trouwe volger bent van ‘The Voice”. Geloof jij dat er meer mensen zijn zoals ik die werkelijk geen idee hebben wat het programma inhoudt: Ik kan me bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die niet weten wat het is! Ik vind het heerlijke tv na een lange dag werken.

 

Ben jij weleens als toeschouwer bij het eerste elftal aanwezig: Eigenlijk niet.

Stel jij bent een keer bondscoach van Nederland. Hoe zou jouw basiself eruitzien: Stekelenburg, Robben,Affelay,Kuyt,Elia, v Bommel,Mathijsen, en verder weet ik het eigenlijk niet

Gaat jouw betrokkenheid richting de v.v.Bedum verder dan het aanmoedigen van Yanick: Mijn man Arjan heeft 2 jaar training gegeven en is leider geweest. Dus vrijwillig wordt er wel bij gedragen.

 

Met welke voetballer uit de eredivisie zou jij wel een avondje willen stappen: Mag het ook een oud voetballer zijn? Dan gaat mijn voorkeur uit Robbie Witschge

 

Jij beoefent zelf Zumba Fitness. Wat moet ik mij daarbij voorstellen: Het staat op dit moment op een laag pitje maar het is bewegen/dansen op snelle vrolijke muziek.

Wie wordt er landskampioen dit seizoen en waarom denk je dat: AZ, dat fluistert Yanick mij in het oor!

 

Waarom is jouw beroep een zwaar beroep of is dat juist niet zo: Ik werk al 20 jaar als kapster en ik merk dat ik af en toe wat kwaaltjes begin te krijgen, omdat je al zo lang in dezelfde houding werkt.  Maar mijn werk is zo leuk dat ik hoop dat ik het nog heel erg lang kan vol houden! Dus nee ik vind mijn werk niet zwaar!