Yvon Visser (Hunsingo dames 1): Dat dames niet kunnen voetballen is onzin!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Voetbal vrouwen

Yvon Visser is speelster van dames1 van Hunsingo en geeft antwoord op de vragen in de rubriek ‘De Elf aan” waarin ze criticasters die damesvoetbal niets vinden van harte uitnodigt bij een wedstrijd van Hunsingo dames1

Yvon Visser is speelster van dames1 van Hunsingo en geeft antwoord op de vragen in de rubriek ‘De Elf aan” waarin ze criticasters die damesvoetbal niets vinden van harte uitnodigt bij een wedstrijd van Hunsingo dames1

 

                                                     vvh_2

                                             Yvon Visser in actie voor de dames van voetbalvereniging Hunsin

Hunsingo heeft een damesafdeling die in mijn beleving moet doorgroeien naar een hoger niveau:Het zou mooi zijn als deze klasse kunnen behouden aangezien er nog weinig aanvoer is vanuit de meiden voor een hogere niveau.

Dat het betaald voetbal voor dames in Nederland niet van de grond komt ligt puur aan de media:Ze mogen er inderdaad wel wat meer aandacht aan besteden in de media zoals bijvoorbeeld Duitsland en Amerika damesvoetbal gepromoot wordt zou in     Nederland ook moeten.

Toen Nederland vorig jaar geen wereldkampioen werd heb ook ik een traantje gelaten: Nee geen traantje gelaten ze hebben het toernooi goed gespeeld maar ze hadden het wel bij echte voetbal moeten laten in de finale tegen Spanje.

Het eerste elftal is behoorlijk versterkt en promoveert het komend seizoen naar de derde klasse: Ja daar ga ik wel vanuit,ze hebben een leuk jong team met veel kwaliteit wat zeker in de derde klasse kan voetballen.

Dat het damesvoetbal door velen als niet leuk wordt gezien snap ik helemaal niets van: Daar snap ik helemaal niks van het is leuk en mooi voetbal. En ook wij als dames kunnen ook heel goed een balletje trappen!!! De mensen die dat zeggen hebben geen verstand  van voetbal  Dat sommige mensen zeggen dat damesvoetbal slecht voor het gras is vind ik een belachelijk opmerking en ik zou zeggen kom een keer kijken.

FC Groningen zal ook dit seizoen bij de eerste vijf eindigen: Laten we het hopen,vindt de achterhoede dit moment nog niet sterk. En hopen dat de goede voetballers het hele seizoen voor de fc blijft spelen ,dan zit er een kans inom bovenin te eindigen.

Ik zou weleens bij René, Wilfred en Johan aan tafel willen zitten omdat: Dan  zou ik de damesvoetbal meer willen promoten.

Als jij bondscoach Bert van Marwijk een duel moest vervangen hoe zou jou basiself er dan uit zien: Stekelenburg,Pieters,Mathijsen,Heitinga,Van der Wiel,Van Bommel,Van der Vaart,Sneijder,Robben, Affelay,van Persie.

Onze selectie is breed genoeg om voor het kampioenschap te gaan: We hopen dat het breed genoeg is door de nieuwe aanwinsten die we hebben gekregen en dat er weinig blessures in ons team voorkomen.

Eenrum en Kloosterburen zijn wat de dames betreft gefuseerd zou dat in Winsum ook moeten gebeuren: Ik vindt het heel goed dat ze gefuseerd zijn en ze krijgen een heel leuk team wat zeker kampioen kan worden!!maar in Winsum moeten we gewoon 2 clubs houden.

Dat er in het buitenland salarissen van meer dan 200.000 per week betaald worden slaat echt nergens op:Slaat echt nergens op, dat je zoveel geld moet en kan verdienen voor een potje voetbal belachelijk..Daarom vertrekken de beste spelers naar het buitenland opzoek naar het grote geld wat een nadeel voor de eredivisie is.