Voetbalvrouwen deel 2; Karianne Kamstra (v.v. Hunsingo)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Voetbal vrouwen

Karianne Kamstra is de partner van Hunsingo-doelman Jacco Knol en deed voor Puurvoetbalonline mee aan de rubriek ‘Voetbalvrouwen”.  In het dagelijks leven is Karianne werkzaam op de BSO in Beijum waar kinderen tussen de vier en acht jaar verblijven. Verder is ze naast partner van Jacco ook zijn trouwste fan en baalt van een voetballoze zondag.

Karianne Kamstra is de  partner van Hunsingo-doelman Jacco Knol en deed voor Puurvoetbalonline mee aan de rubriek ‘Voetbalvrouwen”.  In het dagelijks leven is Karianne werkzaam op de BSO in Beijum waar kinderen tussen de vier en acht jaar verblijven. Verder is ze naast partner van Jacco ook zijn trouwste fan en baalt van een voetballoze zondag.

 bbq_0051

Karianne Kamstra, partner van Hunsingo-doelman Jacco Knol

Ik ga mee naar ieder duel die Jacco speelt: Ja; vanaf het moment dat wij samen zijn, november 6 jaar ga ik bijna elke wedstrijd mee, het is zelfs zo erg dat als Jacco een weekend vrij heeft, ik mij verveel! 

Dat Jacco nu in Winsum speelt moest ik eerst wel aan wennen: Nee; als klein meisje kwam ik ook veel bij Hunsingo op het voetbalveld en vind het nu wel leuk dat Jacco er speelt.

De grootste onzin is dat mannen meer verstand van voetballen hebben dan dames: Er zijn genoeg dames die verstand van voetbal hebben, alleen ben ik allang blij dat ik na jaren weet wat buitenspel is haha.

Ik zou best wel een dagje met Sylvie van der Vaart willen ruilen:Ik vind het niet zo nodig, maar Jacco wil wel met Rafael van der Vaart ruilen!

Een voetbalvrouw zorgt ook de avond voor de wedstrijd goed voor haar partner: Ik denk dat Jacco dat graag zou willen, maar wij vrouwen willen ook wel eens wat haha

Dat Ajax kampioen wordt weet ik zeker: Heel eerlijk; ik weet dat er 3 ploegen (PSV, FC Twente en Ajax) kans maken op het kampioenschap maar verder interesseert het mij weinig.

Dat Jacco ook nog aan zaalvoetbal doet vind ik een beetje teveel van het goede: Eigenlijk wel, alleen vind hij het spelletje nog te leuk om mee te stoppen.

Als de vieze kleding niet in de wasmand komt heeft er iemand mooi pech: Ja Jacco; daarom wast hij ook vaak zijn eigen voetbalkleren. Dat is dan ook het enige wat hij mag wassen van de rest moet hij afblijven!

Ik vind het jammer dat er niet meer dames met het eerste van Hunsingo meereizen als supporter: Misschien, maar dat heb ik niet voor het zeggen, met de dames die er zijn is het altijd leuk en gezellig.

Persoonlijk vind ik het keeperstenue dat Jacco draagt erg mooi maar die witte kousen vind ik iets minder: Ja het tenue is zeker mooi, alleen jammer dat hij 5 paar witte kousen per seizoen nodig heeft!