Futsal Marum zoekt hoofdtrainer

Geschreven door Daniel Dongstra op . Geplaatst in Prietpraat

Het bestuur van Futsal Marum is voor seizoen 2016-2017 op zoek naar een hoofdtrainer/coach voor de selectie. Het vlaggenschip komt uit in de Topklasse F en mag aan het eind van het huidige seizoen in de nacompetitie nog strijden voor promotie naar de 1e divisie.

Profielfoto van Futsal Marum

Taken en verantwoordelijkheden:

De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie
De hoofdtrainer verzorgt de trainingen en coacht het eerste elftal tijdens wedstrijden
De hoofdtrainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming van talentvolle jeugd naar de selectie en heeft daarom intensief contact met de technische commissie.
Profiel van de ideale kandidaat:
De trainer/coach is minimaal in het bezit van het diploma TC Zaal 3 of bereid deze opleiding te volgen.
De hoofdtrainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en trainersstaf verder te ontwikkelen.
Futsal Marum is op zoek naar een ambitieuze trainer die voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin naast prestaties gezelligheid een grote rol speelt.
Voorwaarden:
Futsal Marum gaat een samenwerking aan voor 1 jaar met de intentie om een meerjarige samenwerking aan te gaan.
Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht vóór 1 maart per mail te reageren. Na een selectie worden kandidaten uitgenodigd voor gesprekken met het bestuur en een afvaardiging van de spelersgroep. Voor meer informatie of interesse kunt u contact opnemen met Daniël Dongstra via onderstaande gegevens.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tel: 06-10077720