Jeugdtoernooien v.v. Omlandia

Geschreven door Alfons Bergman op . Geplaatst in Prietpraat

VV Omlandia wil dit jaar een oude traditie weer nieuw leven inblazen en daarom organiseren wij op 4 en 11 juni 2016 een Jeugdvoetbaltoernooi voor C-junioren, D, E, F-pupillen en Welpen.
VV Omlandia
 Het C en D toernooi is voor standaard teams die spelen in de 1e klasse of hoger. Het E en F toernooi is voor clubs in de hoofdklasse, 1e en 2e klasse. Alle deelnemende jeugdteams van Omlandia spelen in de 1e klasse.
 De speeldata zijn:
Zaterdag 4 juni 2016
Welpen 10:00-12:00 uur
F-pupillen 09:00-12:30 uur
D-junioren 13:00-17:00 uur
Zaterdag 11 juni 2016
Welpen 10:00-12:00 uur
E-pupillen 09:00-12:30 uur
C-pupillen 13:00-17:00 uur
Er zal gestreden worden om een mooie beker! Alle deelnemers zullen worden beloond met en medaille en een presentje. Indien u wenst deel te nemen aan één of meerdere van de toernooien, wilt u dan de teams aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Inschrijven is alleen mogelijk per e-mail. Na ontvangst van de inschrijving zal de inschrijving per e-mail worden bevestigd. Omdat een goede organisatie van het Jeugdvoetbaltoernooi veel tijd kost vragen wij u dan ook uiterlijk in te schrijven vóór 30 maart 2016.
Graag vernemen wij van u in welke klasse uw team speelt, zodoende proberen wij de sterkte van de poules hierop aan te passen. Staat er geen klasse aangegeven, deelt de organisatie in naar eigen inzicht. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het natuurlijk graag. Mocht deze uitnodiging niet voor u bedoeld zijn? Wilt u deze dan doorzenden richting de juiste persoon binnen uw voetbalvereniging?
Met vriendelijke groet, V.V. Omlandia
Organisatie Jeugdtoernooi Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Janssen, Simon Schuil jr, Gert Rozema, Alfons Bergman