Koos Sikkema: 'Trainers melden zichzelf als De Heracliden een vacature voor een hoofdtrainer heeft."

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De Heracliden kan voor het volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer omdat de wegen van Jan Medema en de club uit Uithuizermeeden na dit seizoen gaan scheiden.
Geen foto
Na dit seizoen komt er dus een nieuw gezicht voor de groep van de derdeklasser uit Uithuizermeeden en moet De Heracliden dus de ‘markt’ op. Maar dat laatste is iets waar bestuurslid Koos Sikkema zich absoluut geen zorgen over maakt: ‘Nu het bekend is dat we in onderling overleg met Jan Medema hebben besloten om niet samen niet verder te gaan kunnen geïnteresseerde trainers gaan solliciteren.”
Komt er een officiële vacature in de media Koos: ‘Onze ervaring leert dat trainers meestal wel vanuit hun zelf reageren wanneer ze lezen dat bij ons de functie van hoofdtrainer vrij komt. Als er geen geschikte kandidaat bij zit kunnen we altijd nog een vacature opstellen. Maar de ervaring uit het verleden is dat er wel gereageerd wordt.”
Maar het is iedere keer weer spannend: ‘Dat klopt. Je hoopt inderdaad dat er voldoende animo is zodat je als vereniging wat te kiezen hebt. Daarom misschien wel even handig om te vermelden dat geïnteresseerde trainers hun CV kunnen sturen naar s.v. de Heracliden p/a Smitsweg 16 9982AH Uithuizermeeden o.v.v. sollicitatie hoofdtrainer.