Nieuwsbrief scheidsrechters online

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Prietpraat

Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken Jaargang 7, nummer 59 (20 november 2015) weer online
Profielfoto van Scheidsrechtersvereniging Groningen e.o.
Geef je mening over de nieuwe arbitrage-piramide
Afgelopen week hebben  alle actieve KNVB-scheidsrechters een brief van de KNVB ontvangen over de nieuwe arbitrage-piramide. De invoering van deze piramide heeft gevolgen voor de groepsindeling van scheidsrechters en de bijbehorende wedstrijdpakketten. COVS Nederland wil graag van al haar leden in Nederland weten wat ze van de nieuwe piramide vinden. Reageren kan op de site van onze landelijke organisatie www.covs.nl of via facebook. Maar je kunt je reactie ook aan ons laten weten. Zie voor meer informatie ook de oproep van de COVS én de brief van de KNVB op onze site: www.covsgroningen.nl . De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken wil de oproep van COVS Nederland van harte ondersteunen. Laat dus weten wat jouw mening is!
Ga je ook mee naar Ameland
Van 8-10 januari 2016 gaan we wederom naar Ameland. Drie dagen lang kan er worden getraind, is er een leuke sport- en spelregelquiz en de nodige gezelligheid in het knusse hotel Ameland. Je kunt het programma deels zelf bepalen, waarbij trainen/wandelen, mountainbiken, een spelletjesavond, een pubquiz en een Robbentocht tot de (mogelijke) programmaonderdelen behoren. Ga je ook mee? Schrijf je dan nu meteen in!
Maak nu ronde 2 en 3 van het Johan Roeders spelregelkampioenschap
Heb je ronde 2 en 3 van het Johan Roeders spelregelkampioenschap nog niet gemaakt? Doe dat nu en test zo je spelregelkennis. Begin december sluiten deze rondes en nog voor de kerst publiceren we de volgende vragenseries op onze site en in De Aftrap.
Trainingen in volle gang tot en met 17 december.
Elke dinsdag en donderdag kan er van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het moderne kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Het GRC-clubhuis is hierbij onze vaste en doorgaans gezellige uitvalsbasis. De trainingen worden verzorgd door Bert Kamstra, Henk Steenhuis en (op invalbasis) Marcel Boekholt. Er kan dit jaar tot en met donderdag 17 december worden getraind, daarna houden we een korte winterstop. Sportmasseur Peter Sulmann zal elke donderdagavond beschikbaar zijn, van circa 19.30 – 22.00 uur. Deze faciliteit is voor alle leden van onze vereniging (dus ook als je niet traint) en is gratis.
3 december eerstvolgende pubquiz
Donderdag 3 december is de eerstvolgende pubquiz. Na Sam Dröge (oktober) en duo M & M (november) dus alle kans voor iedereen om de leukste quiz van Nederland te winnen. Hilarische vragen, onmogelijke weetjes en feitjes en goed gokken zijn verzekerd. Dus kom 3 december naar het GRC-clubhuis. De pubquiz wordt na de training van 21.45 – 22.15 uur gehouden.
Senioren komen 14 december weer bijeen
De seniorensoos komt dit kalenderjaar nog eenmaal bijeen en wel op maandag 14 december, van 14.00 – 16.00 uur in het GRC-clubhuis. Wil je ook bijpraten, een kaartje leggen en een drankje drinken? Tot 14 december dan.

Overstappende leden van COVS Centraal Drenthe welkom

Zoals we eerder schreven, wordt de scheidsrechtersvereniging COVS Centraal Drenthe per 1 januari 2016 opgeheven. De huidige leden hebben inmiddels de mogelijkheid om per januari over te stappen naar één van de omliggende scheidsrechtersverenigingen. Inmiddels hebben wij al van een aantal leden een overschrijvingsformulier ontvangen. We willen jullie van harte welkom heten en hopen dat jullie je snel thuis voelen bij onze club!

Training en instuif als start van nieuw jaar

Het verenigings- en kalenderjaar 2016 kun je op zaterdag 2 januari meteen goed beginnen door naar de nieuwjaarsinstuif te komen. Er kan van 14.30 – 15.30 uur eerst lekker worden getraind op het kunstgras achter de kantine, waarna de instuif van 15.30 – 17.30 uur in het GRC-clubhuis wordt gehouden. Traditioneel wordt er een lekker kopje snert geserveerd. Kom je ook? Op naar 2016!

Kijk ook regelmatig op www.covsgroningen.nl, ‘like’ ons op facebook (www.facebook.com/covsgroningen) en volg ons op twitter (@COVSGroningen