Voorbereiding SV Bedum D1.

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat

Jelmer Meinardi is ook dit jaar trainer/coach van SV Bedum D1. Vorig jaar stuurde Jelmer met regelmaat over SV Bedum D1 naar Puurvoetbalonline. Dat deed hij ook nu en vandaar een verslag van de voorbereiding van de jonge Bedumer formatie.

Het belooft een leerzaam seizoen te worden voor de spelers van SV Bedum D1. Waar het D1 team van SV Bedum in het voorgaande seizoen kampioen wist te worden in de hoofdklasse R, mag het dit seizoen met een geheel nieuwe selectie aantreden in de 3e divisie H.

De 13 nieuwe selectiespelers die in het voorgaande seizoen uitkwamen in de D2, E1 of E2 van SV Bedum en in de D1 van VVSV en VV Poolster zullen dit seizoen spelen tegen: Be Quick Dokkum, Flevo Boys, Heerenveen, Heerenveense Boys, HFC ’15, LSC 1890, ONS BOSO Sneek, Roden, Urk, Veendam en tegen Velocitas.
Zij zullen dit seizoen dus niet alleen de vis proeven op Urk, maar ook de tulpenvelden in de Noordoostpolder aanschouwen en spelen rondom Stadion de Langeleegte in Veendam. Wat een avontuur!
Kort gezegd, staan er wekelijks een fantastische uitdaging op het programma voor de spelers van SV Bedum D1 en de staf die dit seizoen bestaat uit trainers Jelmer Meinardi en Gert-Jan Hageman en leiders Dirk Martini en Willem van der Ark. Ook de ouders zullen actief betrokken worden bij het team. Voor de ouders werd er een ouderavond georganiseerd waarin het Technisch en Organisatorisch plan vanuit de staf werd gepresenteerd.
Met elkaar willen we graag toewerken naar een leuk, maar vooral leerzaam voetbalseizoen waarin elke speler en het team zich maximaal kan ontwikkelen. Het seizoen zal dan ook geslaagd zijn, wanneer een speler zich individueel, maar ook het team zich maximaal ontwikkeld heeft. Wij willen elke week beter worden, luidt dan ook het motto van het team en daar zetten de spelers zich hard en met veel discipline voor in!
In de afgelopen periode werd er daarom 3 keer in de week getraind en werd er ook geoefend tegen 2e divisionist FC Groningen D2 (0-8 verlies), tegen hoofdklassers WVV D1 (7-2 winst) en tegen hoofdklasser SJO NEC D1 (1-4 winst). Aansluitend werd op zaterdag 22 augustus ook de 1e bekerwedstrijd van het seizoen gespeeld tegen VV Omlandia D1 (7-0 winst) en zal er in de komende weken voor de bekercompetitie gespeeld worden tegen SJO Winsum D1 en tegen Velocitas D1 en zal ook de competitie van start gaan.

Ontwikkelen, dat is waar het seizoen voor de jeugdspelers en de staf om draait. Als voetballers, als persoon maar ook in denkwijze en de omgang met het spelen in een selectieteam.

Wij kijken uit naar alle sportieve uitdagingen en hebben ongelofelijk veel zin in de start van de competitie! Groeten, SV Bedum D1.

Bovenste rij: Jochem Kooi, Jamall Zimmerman, Cas Schipper, Ruben Engelsma, Steffen Pol, Rik Bronsema, Nick Martini, Ivar van der Ark

Onderste rij: Milan Smit, Dion Wierenga, Bram Dijkstra, Kas Huttenga, Ryan Hageman