C1 JUNIOREN EN E1 PUPILLEN DISTRICTSKAMPIOENSCHAP IN LEEK

Geschreven door Geert Spaan op . Geplaatst in Prietpraat

Op de velden van vv TLC op sportpark Rodenburg wordt op zaterdag 15 augustus het districtskampioenschap voor E1 teams uit KNVB district Noord gehouden. Er zijn minimaal 5 tickets te verdelen onder de 32 deelnemende teams voor het NK E1 aan het einde van het seizoen. Het betreft het landelijke en populaire Voetbal Talenten Toernooi (VTT) dat sinds 2004 tot op heden heeft gebouwd aan inmiddels 70 toernooien komend seizoen in Nederland voor F1, E1, D1, C1, ME1, MD1, MC1 en MB1 teams. Tijdens een VTT wordt speciaal een sportiviteitskampioenschap bijgehouden en is de Gezonde Voetbalkantine actief. Een dag later op zondag 16 augustus heeft het districtskampioenschap voor C1 junioren plaats, waarbij ook 2 NK tickets te verdelen zijn.

Alle C1 en E1 teams uit KNVB district Noord konden zich aanmelden voor deze districtskampioenschappen In totaal hebben zich 32 teams bij de E pupillen en 16 teams bij de C junioren ingeschreven. De deelnemende teams zullen vooral in de hoofdklasse en 1e klasse uit gaan komen in het komende seizoen.
Enthousiasme is 1 van de sleutels tot succes en plezier, en het VTT speelt daar ook op in. Na de poule-wedstrijden in de ochtend spelen de hoogst geklasseerde teams in de middag voor de kwartfinales om het kampioenschap van district Noord en de overige teams om via het schaduwkampioenschap ook een ticket voor het NK. Tevens kunnen de teams via het sportiviteitsklassement ook een ticket bemachtigen. Zo blijft het toernooi voor alle teams leuk, spannend, nuttig en leerzaam.
Organisator vv TLC heet alle C1 en E1 teams van KNVB district Noord van harte welkom. Het toernooi opent om 09.30 uur met de openingsceremonie (met Wilhelmus) en is direct na de finale van 16.30 uur met de gezamenlijke eindceremonie (prijsuitreiking) afgelopen.
Informatie kunt u vinden op de website of Facebook pagina
Website: www.voetbaltalententoernooi.nl
 www.vvtlc.nl
Facebook: Voetbal Talenten Toernooi