Helpman zoekt trainer damesafdeling.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De damesafdeling van Helpman is dit seizoen uitgebreid met een derde elftal. Het seizoen wordt gestart met maar liefst 55 dames verdeeld over drie elftallen.
Voor het seizoen 2015/2016 is de club daarom nog op zoek naar een trainer/coach voor het derde elftal. Dames 1 van Helpman komt uit in de 3e klasse. Dames 2 en 3 zullen beide uitkomen in de 4e klasse. De visie van Helpman is om de dames/meisjes afdeling een volwaardig onderdeel van de club te laten zijn. Helpman ziet hierin een belangrijke taak weggelegd voor de damesstaf. In een samenwerkingsverband met de hoofdtrainer Marco Pessiwarissa en assistent-trainer Harold Elzer wordt er naar een goed voetballende en georganiseerde damesafdeling gestreefd.
Taken:
Op dinsdag- en donderdagavond de training verzorgen van 19:15 uur tot 20:30 uur.
Op zaterdag coachen .
Vormgeven van de damesafdeling .
Actieve rol in doorstroombeleid van de meisjes naar de dames.
Eisen:
Trainer/coach. Bij voorkeur TC3.
Samenwerkingsgericht.
Met de intentie om een langere tijd te blijven
Wat biedt Helpman:
Een jonge en enthousiaste damesselectie .
Goede facilitaire voorzieningen.
Een vergoeding conform de reglementen zoals de Helpman die heeft
Voor meer informatie over de vacature of een aanmelding kunt u mailen naar: Rianne van Melzen. Bij aanmelding graag een korte achtergrond en CV meesturen. Aanmelden kan tot 01-08 via. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.