EKC heeft vertrouwen in de toekomst

Geschreven door Robert Benes op . Geplaatst in Prietpraat

Het damesvoetbal leeft enorm bij EKC, de damesafdeling van de v.v. Eenrum en de v.v. Kloosterburen. Waar er zes jaar geleden begonnen werd met een team, is de verdere groei nog volop bezig. Twee jaar geleden kwam er een tweede team bij en het komende seizoen zal EKC ook met een derde team mee gaan doen in de competitie.
logo ekcdames proef 2 gereed nieuw a
Het eerste team is het afgelopen seizoen kampioen geworden in de 3e klasse en zal het komend seizoen uitkomen in de 2e klasse.
Tijdens de kampioenswedstrijd stonden er 400 toeschouwers langs de kant. Dat betekent dat EKC leeft in de wijde omgeving van Kloosterburen en Eenrum. Met ingang van het nieuwe seizoen zijn er twee betaalde trainers aangesteld en worden er trainingen aangeboden op ieders niveau. Tevens hebben zich al diverse sponsoren aangemeld om van EKC een damesbolwerk in Noordwest Groningen te maken
Verder hebben zich al diverse  nieuwe leden aangemeld om in een van de 3 elftallen van EKC te gaan voetballen. De leden komen nu niet alleen meer uit Kloosterburen en Eenrum, maar ook uit de diverse dorpen in de omgeving. Dames die willen voetballen zijn natuurlijk altijd welkom bij EKC. Het dames voetbal leeft enorm in deze omgeving en beide besturen steunen het damesvoetbal volledig. EKC heeft vertrouwen in de toekomst want het vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport in ons land!!!Informatie/opgave kunt u doen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook vind u meer informatie over EKC op www.ekcdames.nl