De Pelikanen technische staf rond

Geschreven door Irene Bos op . Geplaatst in Prietpraat

Na het contracteren van onze nieuwe hoofdtrainer Remy v/d Wal is de technische staf voor onze A-selectie zo goed als rond. De volgende mensen spelen hierin een belangrijke rol:
Robert Boiten is vanaf 1 juli 2015 assistent trainer en is aanwezig bij de woensdagavond training en op zaterdag bij de wedstrijden. Robert is in het bezit van een TC 3 diploma en heeft als oud voetballer bij de Pelikanen en o.a. trainer bij het tweede elftal van Oranje Nassau (res. hoofdklasse) ruime ervaring in de voetbalwereld.
Jaap Kiewiet is al jaren onze keeperstrainer en gaat ook het nieuwe seizoen deze rol weer invulling geven. Het nieuwe seizoen een bijzondere en leuke klus, gezien het feit dat zijn zoon Olaf onderdeel gaat uitmaken van de A-selectie.
Rowdy Meijer is vanaf het nieuwe seizoen zowel verzorger op de maandag, woensdag en zaterdag ook materiaalman. Op de trainingsavonden is hij beschikbaar voor sportmassage en waar nodig het tapen van de verschillende spelers.
Wim Wildeman, een nieuwe naam binnen onze vereniging, maar zeker niet in de wereld van fysiotherapie en sport medisch advies. Tientallen jaren ervaring en kennis binnen deze vakgebieden hebben wij volgend jaar beschikbaar op de maandagavond binnen onze vereniging. Hij zal vanaf 18:45 uur eerst beschikbaar zijn voor leden van de A-selectie, maar daarna ook voor andere leden die op dat moment advies of behandeling nodig hebben om weer zo snel mogelijk fit te worden. Tonny ten Hove blijft leider van het 1e elftal. Tonny is met de ervaringen van de afgelopen jaren de verbindende factor tussen dit seizoen en het nieuwe seizoen. Hij heeft inmiddels samen met de rest van de technische staf het draaiboek van de voorbereiding op papier en zal op en rond de wedstrijddagen alles zo goed mogelijk faciliteren.
VACATURE: Assistent scheidsrechter 1e elftal (grensrechter). Veel is er al ingevuld zoals u hebt kunnen lezen. Wel zijn wij nog op zoek naar een grensrechter. Separaat zal deze vacature ook op de website worden neergezet. Mocht u interesse hebben, mail naar Rick van Bostelen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.