SV Onderdendam viert 70 jarig jubileum

Geschreven door SV Onderdendam op . Geplaatst in Prietpraat

Op 15 juni as bestaat Sport Vereniging Onderdendam precies 70 jaar. Dit wordt op zaterdag 13 juni groots gevierd. Het programma is als volgt:

13.00u inloop met koffie

14:30u presentatie nieuw tenue SVO

15:00u wedstrijd:oud-SVO—huidig SVO

17.00u Onderdendams kampioenschap Latjeschieten Daarna de derde helft

Tijdens de inloop zal oud SVO speler Wim Beukema, beter bekent als Wanton, optreden met zijn gitaar en prachtige zang. De nieuwe tenues van SVO, mogelijk gemaakt door mechanisatiebedrijf Ungersma, zullen worden gepresenteerd. De gehele selectie is in prachtig nieuw Oranje-groen tenue gestoken met bijbehorend trainingspak en voetbaltas.

Om 15:00u zal er een vriendschappelijk duel plaatsvinden tussen oud leden van SVO en het huidige selectie. Vele oud leden hebben  aangegeven hier graag aan mee te willen doen. De wedstrijd staat onder leiding van oud SVO (ere) lid Tonnie Westerloo, een bekende KNVB scheidsrechter die vele jaren actief is geweest bij SVO. Hij zal worden bijgestaan door Bert Zwerver.
Afsluitend zal het eerste " Onderdendams kampioenschap Latjeschieten" plaatsvinden.
De gehele dag is er een springkussen voor de jeugd en is de bestuurskamer ingericht als tijdelijk SVO museum. Hierin zullen oude krantenartikelen, bestuursartikelen, foto's en beeldmateriaal te bezichtigen zijn die zijn ingebracht door vele oud-leden. Dit zal voor velen veel (goede) herinneringen doen terug komen.
Ook een hapje en een drankje zal niet ontbreken.
Als bestuur hebben we getracht iedereen uit te nodigen die ooit lid is geweest van SVO, mochten we onverhoopt toch iemand zijn vergeten dan willen wij diegene graag uitnodigen.