Twin Games een geslaagd toernooi!

Geschreven door Christian Mulder op . Geplaatst in Prietpraat

Afgelopen zaterdag vond bij SV de Heracliden in Uithuizermeeden het eerste Twin Games toernooi plaats. 13 teams van circa 10 kinderen werden opgesplitst in twee teams van vijf kinderen.
Afbeeldingsresultaat voor foto voetbal
De teams speelden op het zelfde moment tegen een zelfde tegenstander die ook twee teams had gemaakt. De uitslagen van beide veldjes werd uiteindelijk de uitslag van de wedstrijd. Door de kleinere teams en kleinere velden(20 bij 30 meter) werd er ongelofelijk veel gescoord, maar liefst 24 doelpunten gemiddeld per wedstrijd en de wedstrijd duurde maar 20 min. Kun je na gaan hoeveel er wordt gescoord bij een volledige wedstrijd waarbij 2x 20 min of 2x 25 wordt gespeeld, aldus organisator Christian Mulder.
De prijzen:
Tijdens het toernooi waren er naast de standaard prijzen ook individuele prijzen te winnen voor de beste keeper, de beste speler en de topscorer van het toernooi. Bij de F pupillen ging GRC Groningen F1 in poule 1 met de winst er van door en in de andere F poule was VV Corenos F1 de sterkste. Zij kregen de grote bekers mee naar huis. Voor keeper Tristan Borg van VV Omlandia F1 was er een persoonlijk succesje weggelegd, net als voor Ikai Mohammad van GRC Groningen F1 (beste speler). De topscorer van de F pupillen was Ivar van GRC Groningen F1 met maar liefst 24 doelpunten. Bij de E pupillen was er één grote competitie en daarin bleek UFC Noordpool E1 de sterkste te zijn. Zij werden op de tweede plek gevolgd door SC Loppersum E1 e op de derde plek eindigde VV Middelstum E1. De individuele prijzen gingen naar Thomas Lalkens(beste keeper, SC Loppersum E1), Melvin Sikkema(beste speler, UFC Noordpool E1) en met 25 doelpunten werd Huub van VV Middelstum topscorer van de E pupillen. , Het was een groot succes en daarvoor is de organisatie alle vrijwilligers en deelnemende teams erg dankbaar. Volgend jaar een tweede editie en dan pakken we nog groter uit,” aldus een tevreden Christian Mulder.