Zaterdag 30 mei derde editie Africa Cup Multi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Zaterdag 30 mei 2015 vindt op het voetbalveld van Sportpark de Parrel, Eikenlaan 290, Groningen de derde editie van het multicultureel evenement Africa Cup Multi plaats. De Africa cup Multi (cultureel) staat voor een voetbaltoernooi waar iedere Groninger onder een Afrikaanse vlag mag spelen. Een ideale gelegenheid voor ontmoeting en ontdekking van Afrikaanse cultuur en sportsfeer in Groningen.

Door met elkaar iets te doen leer je anderen op een eenvoudige manier kennen. Het toernooi is bedoeld voor wijkbewoners uit Paddepoel, omwonenden en hun netwerk. Ze gaan o.a. spelen onder de vlaggen van Guinee, Marokko, Angola, Ivoorkust, Nigeria en Somalië. Stichting.  Generations staat voor het bevorderen van contacten tussen Afrikanen onderling en andere groepen. Dit doen we door middel van het organiseren van of deelnemen aan multiculturele evenementen. Graag willen we de gelegenheid bieden aan instellingen om hun informatie te delen en aan iedereen iets bijzonder te laten zien, of te verkopen op de Multicultureel markt. Voor meer informatie neemt  u maar een kijkje op ons flyer of site www.stichtinggenerations.nl
Organisatie van de dag.
We verzorgen voor u een interessant programma met een voetbaltoernooi met prijzen, een vrijmarkt en informatiepunten over activiteiten en sportverenigingen in de wijk Paddepoel, in de avond een buffet met live muziek en heel veel leuke verrassingen. We laten u daarbij ook graag kennismaken met onze stichting. Tussendoor is er gelegenheid voor exotische hapjes en drankjes.
Inschrijving
Inschrijving kan nog. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor een team.
Contact: Stichting Generations
Samuel Touré-Le Roy
Mobiel: 06-27363051 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.