Open voetbaltraining jeugd bij vv Omlandia

Geschreven door Alfons Bergman op . Geplaatst in Prietpraat

Op vrijdag 22 en 29 mei en op vrijdag 12 juni organiseert vv Omlandia een open training voor alle kinderen van de basisscholen. Zowel jongens als meisjes zijn welkom!

Op deze middagen kan ieder kind ervaren hoe leuk het is om samen met leeftijd- en klasgenootjes bezig te zijn op een echt voetbalveld onder begeleiding van ervaren en enthousiaste voetbaltrainers.Er worden op deze middagen twee trainingssessies gehouden. Kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 trainen van 15.00 tot 16.00 uur en de kinderen uit groep 5 tot en met 8 zijn van 16.15 tot 17.15 uur aan de beurt.
Deelname is gratis
Deelname aan de Open trainingen is gratis en verplicht kinderen en ouders tot niets. Opgeven is niet noodzakelijk, mag wel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deelnemers worden gevraagd ongeveer 15 minuten voorafgaand aan de trainingen aanwezig te zijn en zich te melden in de kantine.
Het is niet nodig om voetbalschoenen aan te hebben, maar indien de kinderen deze hebben of kunnen lenen is het wel praktisch deze te dragen. Verder is sportieve kleding voldoende om mee te kunnen doen.
vv Omlandia
vv Omlandia uit Ten Boer is opgericht in 1951. Het eerste elftal van de club speelt in de Eerste klasse op zaterdag. Voor de jeugd worden veel activiteiten gedurende het gehele jaar georganiseerd en alle jeugdteams worden in de competitie ingedeeld in diverse klassen en doen ook allemaal mee met het bekertoernooi. Het doel van de jeugdafdeling is om voor de selectieteams zo hoog mogelijk te spelen en voor de overige teams de speelvreugde en het plezier om samen met leeftijdgenootjes te voetballen centraal te stellen. Alle teams worden begeleid door enthousiaste trainers en leiders.
Meer informatie
Voor meer informatie over de Open trainingen en over andere zaken aangaande voetbalvereniging Omlandia kan contact worden opgenomen met Jeugdcommissielid Susan Olthof – Mulder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
vv Omlandia
Sportlaan 4
9791 LX  Ten Boer
www.vvomlandia.nl