Futsal Marum gaat knallen in de Groene Kathedraal

Geschreven door Johannes Kalfsbeek op . Geplaatst in Prietpraat

Vanavond  alweer de laatste thuiswedstrijd van Futsal Marum.Het seizoen is voorbij gevlogen lijkt het wel op vrijdagavond 17 april 2015!

Namens het bestuur heten we Futsal Rolde,onze gasten uit Rolde van de sympathieke coach Mario Wiechers van harte welkom.Niet minder ons trouwe publiek wat iedere thuiswedstrijd in grote getale aanwezig is om onze mannen aan te moedigen. Je realiseert je als club dikwijls te weinig dat dit echt fantastisch is,iedere thuiswedstrijd zoveel fans op de banken.Sfeer is bepalend voor een mooie wedstrijd wat het publiek als zo wie zo 12de man brengt maar ook de gezelligheid die hieraan vastkleeft.Zelfs de derde helft is mede hierdoor  altijd van hoog nivo.
FANS BEDANKT VOOR DE STEUN DIT SEIZOEN EN DE FANTASTISCHE AMBIANCE DIE JULLIE BIJ ONZE THUISWEDSRTIJDEN ALTIJD WEER BRENGEN. WE HOPEN JULLIE VOLGEND SEIZOEN WEER TE MOGEN BEGROETEN....NAMENS BESTUUR,KADER EN VOORAL SPELERS GEWELDIG BEDANKT! Even gesproken over volgend seizoen,kader en spelers zijn in gesprek met het bestuur maar zoals het nu lijkt blijven ze allemaal en gaat er misschien wel versterking komen.Binnenkort hoort U daar meer over van het bestuur van Futsal Marum. Goed vanavond spelen we tegen Futsal Rolde dat de laatste strohalm heeft beetgepakt om in de Topklasse te blijven want ze staan een na laatste en zullen om erin te blijven moeten winnen. Coach Mario Wiechers en assistent Jordi Katerberg zullen de mannen op scherp zetten voor deze partij tegen Futsal Marum. Marum is veilig maar de laatste wedstrijd voor het thuispubliek en de te halen 4e plek motiveren toch enorm hoorde ik van coach Andy de Jong.Verder is de selektie van Futsal Marum bijna compleet wat door m.n blesssure's bijna nooit het geval is geweest dit seizoen. Bij Futsal Rolde speelt het trio Tim van Huffelen,Ferdi Hidding en Tom Westebring samen deze competitie al goed voor 38 doelpunten dus scoren kunnen ze.De uitwedstrijd eindigde in een 4-5 overwinning dus veel verschil was er niet.Vaak is het in het Futsal zo ligt een team je of niet welnu deze ploegen zijn aan elkaar gewaagd. We hopen mede door deze ingrediënten op een mooie spannende pot voetbal waar m.n hopelijk het publiek de grote winnaar mag zijn vanavond. Om 21.00 uur zullen we weten wat de uitslag is geworden waarna Futsal Marum 2 het opneemt tegen Delfzijl 1.Ook een belangrijke wedstrijd voor Futsal Marum 2 om zich veilig te spelen in de Hoofdklasse met coach Wico Besling. Tot slot wenst het bestuur en Sponsor de Kruisweg U een sportieve wedstrijd met een lekker avondje Futsal Marum in de groene Kathedraal.