Kom op 17 april a.s. naar Meidenvoetbalinstuif SJO STEO in Stedum

Geschreven door Arend Koenes op . Geplaatst in Prietpraat

Op vrijdag 17 april a.s. organiseert de SJO STEO voor de 3e keer een Meidenvoetbalinstuif. De instuif voor meiden van 6 t/m 18 jaar is van 19.00 - 20.00 uur op het sportpark van de v.v. Stedum aan de Bedumerweg 6.
image 2015 04 08
Bij de SJO STEO, de samenwerkende jeugdopleiding van SV TEO en v.v. Stedum, is het meidenvoetbal bijzonder succesvol. Maar liefst drie meidenteams (MC, MD en ME) komen wekelijks uit in een meidencompetitie. En dat de meiden het spelletje steeds beter onder de knie krijgen blijkt wel uit de zeer goede prestaties in de huidige voorjaarsreeks. Afgelopen zaterdag won Meiden C in een spannende wedstrijd tegen Meedhuizen MC met 3-2, de Meiden D versloegen De Held MD1 met 3-5 en de Meiden E wonnen met 5-3 van SJO Winsum. Door de goede prestaties maken alle meidenteams nog kans op het kampioenschap.
Om het succes van het meidenvoetbal te continueren is de SJO STEO op zoek naar meiden in de regio Stedum, Ten Post en (ruime) omgeving die het ook leuk vinden om te gaan voetballen in een meidenteam.
De Meidenvoetbalinstuif is een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met het voetbal en de SJO STEO. Op een leuke en actieve manier kun je je talent laten zien en wie weet voetbal je volgend seizoen ook in een leuk meidenteam van de SJO STEO. Je komt toch ook!