Futsal Winsum op zoek naar hoofdtrainer

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Voor het nieuwe seizoen is de Winsumer zaalvoetbalvereniging Futsal Winsum op zoek naar een ambitieuze trainer voor haar herenselectie.

Futsal Winsum is een vereniging waar gezelligheid, sportiviteit en prestatie hand in hand gaan. Het eerste herenteam speelt op dit moment in de topklasse. De club ambieert een zo hoog mogelijk niveau met behoud van het regionale karakter.
Wat zoeken wij?
De nieuwe trainer moet minimaal in het bezit zijn van het diploma Futsalcoach III en ervaring hebben met coachen en training geven op een overeenkomstig niveau. Zijn belangrijkste taak is om de spelers tactisch beter te maken en een team te smeden. Het doel om te presteren mag niet ten koste gaan van het opleiden. Hij moet communicatief sterk zijn, kennis goed kunnen over brengen en spelers weten te motiveren. Verder kan hij zich thuis voelen in het dorpse karakter van de vereniging waarin gezelligheid en clubgevoel een belangrijke rol spelen. Tenslotte is hij zich bewust van zijn voorbeeldfunctie en kan hij zaken als sportiviteit, saamhorigheid en het naleven van regels en afspraken op spelers overbrengen.
Eenmaal per week, op maandag, zal er een trainingsmoment zijn waar plezier, beleving en wedstrijdgericht spelen de belangrijkste elementen vormen. De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld.
Belangstellenden kunnen reageren voor dinsdag 21 april 2015 door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.