Marko Stoepker maakt overstap van Warffum naar Hunsingo.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

In het paasweekend kwam het bericht naar buiten dat Marko Stoepker volgend seizoen als doelman voor de voetbalvereniging Hunsingo zal uitkomen. De 27 jarige Stoepker keept nu nog voor vijfdeklasser Warffum waar na dit seizoen dus een einde aan komt. Voor Puurvoetbalonline was dat reden genoeg om aan Marko Stoepker te vragen naar het hoe en waarom van zijn overstap.
Marko Stoepker
Marko het verhaal gaat op de velden dat jij volgend seizoen de overstap maakt naar Hunsingo. Klopt dat verhaal: ‘Dat is inderdaad waar. Ik wil graag hogerop en de overstap van een vijfdeklasser naar een derdeklasser zie ik wel als zodanig. “
Je kent Hunsingo een beetje: ‘Ik heb er al meegetraind en wil er graag heen. De overschrijving is nog niet rond maar dat komt wel goed.”
Bij de Winsumers staat op dit moment Robert Rosema onder de lat. Dus met hem moet je de concurrentie aan: ‘Dat klopt inderdaad en concurrentiestrijd is alleen maar goed. Er is geen trainer die je een basisplaats kan garanderen want dat moet je toch zelf doen. Maar ik heb er echt veel zin in.”