Een modderige jaarafsluiting met je voetbalteam!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

zondag 28 juni 2015 vindt de tweede editie van de KardingeRun voor Bikkels plaats. Een obstacle-/mudrace voor echte bikkels vanaf 15 jaar door het Kardinge gebied in Groningen. Het parcours is uitgestippeld over 4, 8 en 16 kilometer waar deelnemers spectaculaire hindernissen overwinnen door te klimmen en te klauteren, te rennen en te springen, te kruipen en te zwemmen. En dat allemaal met een hoog risico om heel erg vies te worden

image 2015 03 28 3
De eerste editie van de KardingeRun bleek in 2014 een groot succes. Bijna 1100 deelnemers verschenen aan de start en bewezen een echte BIKKEL te zijn. Tijdens de tweede editie op 28 juni, beloven we meer kilometers, meer obstakels en meer uitdaging!  De run is een leuke en originele manier om het sportseizoen met je voetbalteam af te sluiten.
Doorzettingsvermogen en samenwerken zijn van essentieel belang en als team zul je daarom de krachten moeten bundelen. Maar het hebben van plezier staat centraal tijdens dit evenement. Want is het niet ontzettend leuk om al kruipend door de modder en slingerend over het water het kind weer in je naar boven te laten komen? En daarnaast geldt: meedoen is belangrijker dan winnen! Het gaat tijdens deze dag om jullie unieke prestatie als team.
Ga samen de uitdaging aan en overwin met elkaar de spectaculaire obstakels in het 4, 8 of 16 kilometer parcours. Het behalen van deze sportieve en modderige prestatie is een mooie manier om het sportseizoen als team af te sluiten en de zomer in te gaan. Een leuk voordeel is dat je bij het inschrijven van een team, met minimaal 10 personen, wel 10% voordeel op de eindfactuur ontvangt!
Zijn jullie als team klaar voor de modderigste uitdaging van het Noorden en jezelf te bewijzen als Bikkels?! Het aanmelden van een team en toevoegen van deelnemers kan tot uiterlijk 14 juni. En wees er snel bij, want vol=vol! Meer informatie een aanmelden kan via de website: www.kardingerun.nl