Old Stars SV Bedum definitief naar Old Stars toernooi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Vrijdag 27 maart is het Polman Stadion het terrein voor het eindtoernooi van OldStars. Bij dit project worden 60 +ers gestimuleerd om te werken aan een gezonde en sportieve leefstijl en worden onderlinge sociale contacten bevorderd. Na weken van trainingen mogen de heren op 27 maart hun kunsten vertonen in duels met OldStars van andere BVO’s en amateurclubs. 


Tegen 10.00 uur worden de teams verwacht. Na een minuut stilte op het veld en de aansluitende gezamenlijke warming, start om 12.00 uur het toernooi. Elke wedstrijd, waarbij 6 tegen 6 gespeeld wordt, duurt 15 minuten. Kenmerkend aan Walking Football is dat de bal niet hoger mag komen dan de heuphoogte en dat er niet gerend mag worden of slidings mag worden gemaakt. Tevens worden de deelnemers geadviseerd om tussen de wedstrijden door in beweging te blijven, om blessures te voorkomen. Om 16.00 uur staat de finale gepland, waarna om 17.30uur de prijzen worden uitgereikt.
Van onderstaande clubs doen één of meerdere teams mee aan het toernooi. Supporters zijn van harte welkom om deze teams aan te moedigen! 
ADO Den Haag, PSV, RKC Waalwijk, FC Groningen, Sc Heerenveen, SC Cambuur Leeuwarden, Heracles Almelo, Vitesse, VVV-Venlo, FC Oss, DOVO, VV Gestel, SV Bedum
OldStars is een samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds, de Eredivisie, de Vriendenloterij, Sciandri, Heracles Almelo en Oranje Nassau