Meerdere ploegen favoriet poule B3 Hogelandster Cup

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Enkele weken geleden werd de loting verricht voor de eerste editie van het zaalvoetbaltoernooi om de Hogeland Cup. Er zal gestreden worden in een B-toernooi en A-toernooi waarbij de beste winnaars van poule B1,B2 en B3 en de beste nummer 2 doorgaan naar het A-toernooi. Puurvoetbalonline zal de komende weken via voorbeschouwingen en portretten van teams, spelers, trainers en scheidsrechter de nodige aandacht aan deze eerste editie van het toernooi om de Hogeland Cup besteden.
Nadat op zaterdag 20 december de eerste twee poules in het B-toernooi worden afgewerkt komen op dinsdag 23 december de teams in poule B3 aan bod. Een poule met Stedum, Warffum, ZEC, KRC en Usquert. Een 'gemeente Eemsmond'-poule mag je B3 wel noemen met Warffum, ZEC, KRC en Usquert uit deze gemeente.

Een interessante poule ook waarbij het tippen van een echte favoriet lastig gaat worden. ZEC heeft een selectie met spelers die de nodige ervaring met zaalvoetbal hebben en ook Usquert kent spelers die regelmatig in de zaal uit komen. Dat geldt echter ook voor Stedum want ook daar lopen met Jaap Dijkema en de broertjes Tiemen en Diederik Dijk mannen met zaalvoetbalervaring rond. Kortom meerdere teams die potten kunnen breken. Of dat ook voor Warffum en KRC geldt is even afwachten. Beide teams dicht ik toch wat minder ervaring toe zodat het in eerste instantie weleens tussen ZEC,Usquert en Stedum kan gaan als het gaat om de eerste plaats in deze poule. Maar niet alleen de eerste plaats is van belang ook de beste nummer twee gaat door naar het A-toernooi.