Nieuwsbrief COVS

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Prietpraat

De laatste nieuwsbrief COVS afdeling Groningen en omstreken weer online

Deze week laatste trainingen 2015, afscheid Roel Bellinga uitgesteld

Dinsdag 16 en donderdag 18 december kan er voor het laatst dit kalenderjaar getraind worden op de velden van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Daarna volgt een korte winterstop. De eerste trainingen van 2015 zijn 13 en 15 januari. Ook in 2015 kan er vanaf die data elke dinsdag en donderdag van 20.00 – 21.15 uur worden getraind. Overigens is er ook een nieuwjaarstraining zaterdag 3 januari, van 14.30 – 15.30 uur voorafgaand aan de instuif.  

Het voor 18 december geplande afscheid van trainer Roel Bellinga is uitgesteld tot het einde van het seizoen. Diverse betrokkenen konden in deze drukke periode niet aanwezig zijn. Roel zal donderdag a.s. wel de laatste reguliere training leiden. Vanaf januari vormen  Bert Kamstra, Alfons de Graaf en Henk Steenhuis de trainersstaf. 

Ameland 2015, here we come! 

Wil je 2015 goed beginnen, ga dan van 9-11 januari mee naar Ameland voor het technische weekeinde. Lekker trainen, mountainbiken, meedoen aan een sport- en spelregelquiz, prima maaltijden, een borrel op z’n tijd… En dat alles in het gezellige hotel Ameland. Een kleine vijftig enthousiaste leden heeft zich al ingeschreven, ben jij de volgende? Het volledige programma en inschrijfformulier staan nu online: http://www.covsgroningen.nl.

Trainen, snert en speech tijdens informele nieuwjaarsinstuif op 3 januari

De informele nieuwjaarsinstuif is op zaterdag 3 januari van 15.30 – 17.30 uur in het GRCclubhuis, sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Een prima gelegenheid elkaar het beste voor het nieuwe jaar te wensen. Voor de liefhebbers serveren we echt Hollands kopje snert. Nieuw is dat er voorafgaand van 14.30 – 15.30 uur op kunstgras getraind kan worden! Publiek is van harte welkom. Voor de trainingsdieren is het clubhuis reeds om 14.00 uur geopend. Kijk ook op onze site: http://www.covsgroningen.nl.

NK zaal: REF United start tegen regerend landskampioen  

Zaterdag 17 januari doet ons eigen voetbalteam (REF United) een gooi naar de Nederlandse titel zaalvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen. Tijdens het NK in Boekel start ons team tegen regerend kampioen & organisator Boxmeer-Cuijk. Dat duel is om 10.00 uur. Daarna volgen in de poule duels tegen Noordoost Twente en Leiden. De twee beste teams plaatsen zich voor de halve finales. Nog dit jaar start REF United met de voorbereidingen. Data van trainingen en oefenduels volgen binnenkort via www.covsgroningen.nl. Succes!

Johan Roeders spelregelkampioenschap: maak ronde 3 en 4, ronde 5 volgt…

Je kunt nog steeds de antwoorden van ronde 3 en 4 in de strijd om het Johan Roeders spelregelkampioenschap 2014-2015 inzenden. Nog voor de kerst volgt ronde 5 (december 2014). Ga nu naar de site: http://www.covsgroningen.nl

Op naar 2015….  

Nog twee trainingen deze week, nog wat activiteiten van REF United en nog één nummer van De Aftrap een dezer dagen. En dan zit het succesvolle jaar 2014 erop. Op naar 2015. Te beginnen met de instuif (inclusief training!) op 3 januari en het Sportweekend Ameland. Begin februari starten we  een maandelijkse pubquiz en komend voorjaar gaan we ook van start met het videoproject. Maar eerst fijne feestdagen voor iedereen. Tot in 2015!

Kijk ook regelmatig op www.covsgroningen.nl, ‘like’ ons op facebook (www.facebook.com/covsgroningen) en volg ons op twitter (@COVSGroningen).