Rick Kloosterhuis is klaar voor duel tegen FC Groningen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Vanavond speelt het RWE Eemsmondteam in Roodeschool tegen FC Groningen. Een van de spelers die trainer/coach Gerard Heun tot zijn beschikking heeft is Rick Kloosterhuis. 988763_684632198216739_1921717227_n

Warffum is met twee spelers in de selectie van RWE Eemsmond vertegenwoordigd. Naast Joey Peerbolte is dat de 20 jarige Rick Kloosterhuis. De jonge Warffumer is net als zijn teamgenoot middenvelder binnen de selectie van de vijfdeklasser.

Rick Kloosterhuis is geen middenvelder die het van technische hoogstandjes moet hebben maar is wel iemand met een prima wedstrijdmentaliteit. Iets wat hem vrijdagavond ook van pas zal komen als hij in het veld zal komen tegen FC Groningen.

Enkele dagen geleden sprak ik Rick nog even en de jonge voetballer had er zin om tegen de Groningers te voetballen. De lange middenvelder begreep dat de concurrentie op het middenveld groot was maar wilde absoluut genieten. ‘Of ik in de basis sta weet ik natuurlijk nog niet. Ik ben al blij dat ik bij de selectie zit want ik vind het wel een eer om tegen FC Groningen te mogen spelen. Dat overkomt je namelijk niet vaak in je carrière dat je tegen een profclub mag spelen. Ik hoop verder dat er veel publiek naar Roodeschool komt want ik denk dat wij met deze selectie wel een kans maken om tot een of meerdere treffers te komen.”