Inschrijving gestart voor de v.v. Gorecht Jeugdvoetbaldagen in de Meivakantie

Geschreven door v.v. Gorecht op . Geplaatst in Prietpraat

In de komende meivakantie organiseert vv Gorecht voor de achtste keer de vv Gorecht Jeugdvoetbaldagen. Deze dagen zijn voor de jeugdleden van de vv Gorecht maar ook voor niet-leden in de leeftijdsgroepen F, E(M), D(M). Aan de voetbaldagen mogen jongens en meisjes geboren in 2001 t/m 2007 zijn van harte deelnemen. Ook jongens en meisjes uit 2008 die al zes jaar zijn of binnenkort worden, mogen zich aanmelden. Alle jeugd uit Haren en omstreken kan dus meedoen. Dus ook als je niet voetbalt, of als je bij een andere vereniging speelt, iedereen is van harte welkom. Dus als je vriendjes of vriendinnetjes hebt die mee willen doen, neem ze mee naar de v.v. Gorecht voetbaldagen.

gorecht1


Wanneer


De vv Gorecht Jeugdvoetbaldagen zijn op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 1 mei. De jeugdvoetbaldagen vinden plaats op de velden van v.v. Gorecht op sportpark De Koepel, aan de Scharlakenlaan. ’s Ochtends (10.00-12.00 uur) krijgen de deelnemers techniektraining onder leiding van vv Gorecht jeugdtrainers. ’s Middags (13.00-15.00 uur) is er een spellencircuit en spelen jullie 4 tegen 4 toernooien. Je kunt je ook inschrijven voor keeperstrainingen, die iedere ochtend worden gehouden. Meisjes nodigen we ook van harte uit om deel te nemen. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch verzorgd door onze vereniging. De laatste dag is er een aantal extra activiteiten en vanaf 15 uur is er onder andere een verloting voor het goede doel en vindt de prijsuitreiking plaats. Als afsluiting wordt er op donderdagmiddag nog een barbecue gehouden. Hiervoor kun je je apart opgeven, en je mag ook je familieleden meenemen.

Goede doel

KiKa is het goede doel We hebben gezocht naar een goed doel voor kinderen. We hebben deze keer gekozen voor: KiKa, Kinderen Kankervrij, zie onderaan voor meer informatie. In het kader van ‘Sporten voor KiKa’ vragen we per deelnemer een (vrijwillige) bijdrage van € 5 per persoon. Daarnaast gaan we een aantal activiteiten rond de voetbaldagen organiseren om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen.

Kosten

Hoeveel moet je betalen? Als lid van vv Gorecht betaal je € 45, het tweede gezinslid betaalt € 40 etc. Voor dit bedrag krijg je drie dagen ’s ochtends en ’s middags training en begeleiding, elke dag een lunch, een voetbalshirt en een herinnering aan je deelname. Niet-leden betalen € 60, het tweede gezinslid € 55 etc. Wanneer je mee wilt doen aan de barbecue op de laatste middag betaal je € 5 per persoon. Wanneer de hoogte van de deelnemersbijdrage een probleem is om deel te nemen, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met het bestuur kijken we of we dan een passende oplossing kunnen vinden.

Opgave

Hoe kun je je opgeven? Je kunt je inschrijven door hier het aanmeldingsformulier in te vullen: inschrijfformulier voetbaldagen

 Let op: kies de juiste maat van je voetbalshirt (onze ervaring is dat de Jako shirts klein uitvallen vergeleken met andere merken). De shirts worden op maat besteld en kunnen niet worden geruild. Geef ook aan als je belangstelling hebt voor de keepersclinic. Je hebt tot maandag 21 april a.s. de tijd om je in te schrijven. De deelnamekosten graag zo spoedig mogelijk overmaken naar rekeningnummer NL24 ABNA 0449 1949 06, t.n.v. vv Gorecht, o.v.v. Jeugdvoetbaldagen + naam deelnemer. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding, er is een maximum aantal deelnemers. VOL = VOL!

Website

Tot ziens op 29 april! Meld je aan en kom gezellig mee doen. Wij kijken er naar uit om samen met jullie weer drie sportieve en gezellige voetbaldagen te beleven! Nieuws over de Jeugdvoetbaldagen kun je volgen op onze website. Vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.