Robert Jan van Dijken vanaf 1 januari terug bij CVVB

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Vanaf 1 januari 2013 zal Robert Jan van Dijken weer voor CVVB uit Bedum uitkomen. De jonge voetballer kende na zijn overstap naar ACV uit Assen veel blessureleed en kwam dit kalenderjaar helemaal niet meer voor de Assenaren in actie.

cvvb

Dat kwam overigens niet alleen door blessureleed maar ook doordat de jonge voetballer een vaste baan, met onregelmatige werktijden, vond waardoor het op en neer reizen naar Assen een steeds groter probleem werd. Binnen de Bedumer zaterdagvereniging heeft de teamleider van het tweede team, Willem Huisman, er veel energie ingestoken om te proberen de talentvolle Robert Jan van Dijken weer terug bij CVVB te krijgen. ‘Ik was natuurlijk van de hele situatie rond Robert Jan op de hoogte en ik besloot daarom om een poging te wagen richting de KNVB. Een brief van ons, en de geweldige medewerking van ACV, hebben er vervolgens voor gezorgd dat Robert Jan na de winterstop verder bij ons kan revalideren want hij is nog steeds niet voor de volle 100% fit.”

Willem Huisman kaartte het al even aan dat de rol van ACV ook groots is geweest om de talentvolle voetballer weer te laten terugkeren naar de club waar het voor de jonge Van Dijken allemaal begon. ‘ACV heeft zich echt fantastisch opgesteld en dat verdiend alle lof moet ik zeggen. Vaak gebeurt het dat men elkaar tegenwerkt maar daar was hier absoluut geen sprake van en daar zijn we ze ook echt dankbaar voor. Het gaat er namelijk om dat Robert Jan weer aan het voetballen komt en ik denk dat door zijn overschrijving naar CVVB een belangrijke stap mee is gezet.