SV Marum met uitgebreide staf in seizoen 2013-2014.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Voetbalclub SV Marum richt zich op het waarmaken van de ambities. Momenteel bekleden de Marumers een keurige tweede plaats in de derde klasse en zijn ze zelfs dit seizoen nog ongeslagen! De ambitie om te promoveren naar de tweede klasse wordt zeer serieus vorm gegeven en is absoluut realistisch wat zich vertaald richting het vastleggen van een uitgebreide trainersstaf voor het seizoen 2013-2014.

marum

De SV Marum is er namelijk in geslaagd om een fantastische trainersstaf vast te leggen voor het volgende jaar: Bart van Veen zal voor het derde jaar op rij verantwoordelijk zijn voor het eerste elftal, vergezeld van keeperstrainer Johan Mulder. Nieuw in Marum is de aanstelling van een spitsentrainer, in de persoon van Robert Venema. Ook het tweede elftal van de zaterdagafdeling krijgt een nieuwe trainer in de persoon van John van der Ploeg. De verzorging en hersteltraining zal verzorgd worden door Gert Groefsema.

Voorzitter Koert Biermann: “Wij barsten in Marum van het talent. Door een geweldige doorstroming van onze jeugdafdeling hebben wij komend seizoen de mogelijkheid om 7 jeugdspelers door te laten stromen naar onze toch al zeer jonge selectie. Wij zien hierin de mogelijkheid om enerzijds ons eerste elftal op tweede klasse niveau te laten presteren én de aansluiting tussen het eerste en tweede elftal tot stand te brengen, waardoor we de komende jaren verder door kunnen groeien. Er bloeit iets moois in Marum. Dat betekent dat de club flink investeert in het technisch kader, want dergelijk talent verdient een optimale begeleiding”. De SV Marum is nog in gesprek met de gemeente om de wens een kunstgrasveld ter beschikking te krijgen te vervullen. Een dergelijk veld is absoluut noodzakelijk om prestatief ook verdere ontwikkeling mogelijk te maken. Biermann: “Mochten we dit voor elkaar krijgen in afstemming met ons gemeentebestuur dan beschikt niet alleen de SV Marum over een kunstgrasveld maar beschikt de gemeente over een kunstgrasveld, hetgeen voor meerdere doeleinden een enorme aanwinst zou zijn”.