Nieuwsbrief COVS online.

Geschreven door Marcel Bellinga. op . Geplaatst in Prietpraat

Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken Jaargang 8, nummer 64 (15 november 2016)


Profielfoto van sv. groningen
Grote clubavond 21 november: Ernest Faber over voetbalarbitrage:

Komende maandag 21 november is FC Groningen-coach Ernest Faber te gast op onze grote clubavond! De ontvangst is vanaf 19.30 uur, terwijl we om 20.00 uur beginnen. Faber zal zijn visie op de voetbalarbitrage geven, zeggen hoe hij tegen technische hulpmiddelen aan kijkt en ingaan op Fair Play en respect. Uiteraard geeft hij ook een kijkje in de keuken bij FC Groningen. Om ongeveer 22.00 uur sluiten we de avond af. Benieuwd wat Faber te vertellen heeft? Kom dan 21 november naar het GRC-clubhuis in Groningen!

Sportweekend Ameland 2017: trainen, powerboat, paintbal en spelregels Wil je 2017 goed beginnen? Heb je zin lekker te trainen op het strand en door de duinen? Is het tijd je spelregelkennis op te frissen? En ben je klaar voor de nodige gezelligheid en ontspanning? Doe je voorbereiding op de tweede seizoenshelft dan deels op het prachtige Waddeneiland Ameland en ga van 13 – 15 januari 2017 mee met het Sportweekend Ameland 2017! Je kunt het programma voor het weekeinde deels samenstellen, want naast de gebruikelijke trainingen, kun je onder andere kiezen voor een spectaculaire powerboattocht, Beachgolf en paintballen. Bovendien is er vrijdag voor de liefhebbers een poker- en klaverjastoernooi. Voor elk wat wils dus. En uiteraard is er alle gelegenheid voor de nodige ontspanning en gezelligheid. Inmiddels hebben ruim twintig leden zich ingeschreven. Ben jij er ook bij? Schrijf je dan nu via onze site in: http://www.covsgroningen.nl.

Mooie opbrengst voor Fonds Gehandicaptensport

Komende maandag 21 november ronden we onze acties voor Fonds Gehandicaptensport af. Onder de noemer Niemand buitenspel hebben we bijna een jaar lang geld ingezameld, omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten, ongeacht of je een handicap hebt of niet. Met de collecteweek, de SMS-actie, acties rondom het NK veldvoetbal voor COVSteams , de fietstocht van Robert de Wit en een online veiling hebben we een bedrag van ruim 3000 euro bijeen gebracht. Een mooi resultaat! Heb jij nog niets gedoneerd? Dat kan nog steeds: SMS nu NIEMAND BUITENSPEL naar 4333 en doneer meteen eenmalig 2 euro. Gewoon doen!

Heb je al een kledingpakket voor 100 euro besteld?

Een modern trainingspak, een heerlijke sweater, een sportieve polo, een handig trainingsshirt, een warm jack en een sporttas van het merk Hummel voor slechts 100 euro? Dat kan, door ons eigen kledingpakket te bestellen: http://www.covsgroningen.nl

Trainingen tot en met 15 december

De trainingen worden dit seizoen uitstekend bezocht, op zowel dinsdag als donderdag. Tot en met donderdag 15 december kan er worden doorgetraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn. Daarna is er een korte winterstop. Op dinsdag 10 en donderdag 12 januari kan er dan alweer getraind worden! Overigens is de eerste training van 2017 al op zaterdag 7 januari, van 14.30 – 15.30 uur, voorafgaand aan de nieuwjaarsinstuif.

Eigen camera al meermalen ingezet voor project videofeedback

Het project videofeedback is de pilotfase voorbij en vormt nu een vast onderdeel van de mogelijkheden die wij als vereniging bieden aan onze leden. Er is inmiddels een eigen camera aangeschaft. Door naar je eigen presteren op beeld terug te kijken kun je een perfecte spiegel voorgehouden krijgen. Heb je interesse, neem dan contact op met Marc van der Haak. Lees ook onze site: www.covsgroningen.nl

Vierde pubquiz op 8 december

De pubquiz blijft een vermakelijke en ontspannen maandelijkse activiteit van onze vereniging. De eerstvolgende ronde is op donderdag 8 december, van 21.45 – 22.15 uur (na de training dus).

Maak nu ronde 2 en 3 van het Johan Roeders spelregelkampioenschap

Het is op de site nog steeds mogelijk om de tweede en derde ronde van het Johan Roeders spelregelkampioenschap 2016-2017 te maken. Een prima manier om je spelregelkennis te testen en op te frissen. Doen! http://www.covsgroningen.nl/?p=9537.

Nieuwjaarsinstuif op 7 januari

Het is inmiddels traditie om het verenigingsjaar te beginnen met de informele nieuwjaarsinstuif. Ook 2017 doen we dat! Met de nieuwjaarstraining van 14.30 – 15.30 uur en de instuif in het GRC-clubhuis van 15.30 – 17.30 uur. Noteer alvast de datum.