De Puurvoetbalonline Voetbaltoto met Simon Schuil. hoofdtrainer De Fivel

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Deze week is een van de deelnemers aan de Puurvoetbalonline voetbaltoto De Fivel-trainer Simon Schuil. Drie gelijke spelen voorspelde de Ten Boerster en eentje snapte ik wel. Hij wil natuurlijk geen ‘bonje’ in zijn woonplaats. Want zowel Eenrum-trainer Ronald Bouwman als zijn collega van Kloosterburen, Pieter Oosterhuis, wonen eveneens in Ten Boer. Dat zorgde voor een veilig gelijkspel waarbij de toeschouwers met de voorspelde uitslag van een 3-3 de grote winnaars zouden zijn. Verder verwacht Simon Schuil ook geen winnaar in de topper tussen Noordpool en Stedum. Want ook dat duel kreeg een ‘3’ met als uitslag 2-2
logo

Wedstrijd

1

2

3

Uitslag

SV Bedum-Noordscheschut

     X

 1-1

Loppersum-Stadspark

 X

     3-0

SIOS-De Sweach

 X

     2-1

De Fivel-Middelstum

 X

     3-1

Noordpool-Stedum

     X

 2-2

Zeester-Harkema Opeinde

   X

   1-4

Rood Zwart Baflo-OKVC

 X

     3-1

Corenos-Amicitia VMC

     X

 2-2

VV Winsum-THOR

 X

     2-1

Warffum-SV Bedum

   X

   1-2

Kloosterburen-Eenrum

     X

 3-3
SV Bedum-Noordscheschut: ik verwacht een gelijkspel. Bedum presteert nog niet heel goed, maar denk dat ze thuis voor een verrassing kunnen zorgen tegen een hoog geklasseerde tegenstander

Loppersum-Stadspark: Loppersum zit op dit moment volgens mij in een flow. Een ploeg die in zijn geheel goed in elkaar zit. Verwacht daarom een ruime overwinning tegen Stadspark, hoop voor Jacob Havinga dat hij ook weer zijn doelpunt(en) meepikt.

De Fivel-Middelstum: Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Corenos gaan wij op zoek naar revanche in de derby tegen Middelstum. Denk wel dat we op de goede weg zijn met onze jonge ploeg en daarom heb ik er alle vertrouwen in dat wij een goed resultaat kunnen halen in deze mooie derby.

Noordpool-Stedum: De topper in de 5e klasse. Stedum is een ploeg die mee wil gaan doen voor de titel, en Noordpool staat op dit moment bovenaan. Verwacht dat Stedum over de breedte meer kwaliteit heeft als Noordpool, maar de huidige vorm van de thuisclub en het kunstgras zorgt ervoor dat er geen winnaar komt in dit duel denk ik. Al gun ik Nanne Santing (elftalleider Stedum, jaar lang plezierig mee samengewerkt) de overwinning zeker.

Corenos-Amicitia VMC: afgelopen weekend hebben wij verloren van een erg gretige Corenos. Amicitia VMC heeft moeite met ploegen die veel fysieke kracht in de strijd gooien. Daarentegen blijft Amicitia wel een ploeg die makkelijk scoort. Verwacht daarom een gelijkspel in een boeiend gevecht.

Kloosterburen-Eenrum: Volgens mij een derby waar velen naar uitkijken. Ook een strijd tussen 2 trainers, net als ik, woonachtig in Ten Boer. Ik wil geen scheve gezichten in het dorp, dus kies daarom voor een gelijkspel. Beide trainers hebben wel een aanvallende spelopvatting. Dus reken op een gelijkspel met veel doelpunten. Laat het publiek de grote winnaar zijn.

Algemeen: Mijn doel is simpel. Op plek 1 staat op dit moment mijn dorpsgenoot Ronald Bouwman. Ik hoop dat de uitslagen zo zijn dat ik Ronald van de 1e plek kan verdrijven.