Wijziging tussenstand Gerald Gras Keepersklassement en meer nieuws

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

We zijn nu vier speelronden onderweg en nu al mogen we zeggen dat het Gerald Gras Keepersklassement als een geslaagde rubriek mag worden gezien. Een rubriek ook waar echter ook heel gemakkelijk een ‘foutje’ in kan sluipen.
image 2016 09 08
Bij FC LEO hebben er in een nog pril seizoen al drie keepers het doel van het eerste team verdedigd. Zaterdag was het namelijk Gert-Klaas Zijlstra die het doel verdedigde en Gert-Klaas had direct het geluk dat FC LEO een prima wedstrijd liet zien en hij de eerste clean sheet voor zijn team mocht noteren. Dat betekent dat hij met 10 punten opgenomen wordt in het klassent en daardoor samen met Loppersum-keeper Peter Paul Datema aan de leiding gaat. Want nog even voor alle duidelijkheid het puntenaantal is een gemiddelde over het aantal gespeelde wedstrijden waarbij een doelman minimaal tien competitieduels moet hebben gespeeld. Verder zullen de punten van speelronde 5 samengevoegd worden met speelronde 6 omdat de man die alles keurig bijhoudt vanaf zondag even een paar dagen elders verblijft.

Voor Jan zal ik alle bijzonderheden van de komende speelronde bijhouden maar wil ik ook vragen dat wanneer men een foutje ziet dit te melden. In het bijhouden van een klassement als een keepersklassement is een foutje snel geslopen en dat willen we absoluut niet.