Emiel Jansen: ,,Neuzen moeten dezelfde kant op bij GKC

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Emiel Jansen is aan zijn eerste volledig seizoen als trainer van GKC begonnen. Jansen nam het halverwege vorig seizoen over van tussentijds vertrokken Erik Elling.


Emiel Jansen wil met GKC proberen om bij de eerste vijf te eindigen. Maar dat is niet de belangrijkste doelstelling voor de 25 jarige trainer. ,,De neuzen moeten allemaal dezelfde kant op en de sfeer moet goed zijn. Dat vind ik gewoon heel belangrijk. Wanneer dat in orde is dan komen de resultaten vanzelf. Helaas was dat vorig seizoen niet zo en wanneer er dan ook nog afscheid genomen wordt van een trainer is dat jammer. Daar zit namelijk niemand op te wachten. Daar zijn we toen als selectie en staf mee aan de slag gegaan en waar we dit seizoen uiteraard ook de nodige aandacht aan blijven besteden. Want een club met een complex als GKC hoort in mijn beleving hoger te spelen. Daarom zetten we ook in op een hoge klassering en misschien een periodetitel. Het kampioenschap zal namelijk wel een lastig verhaal worden door de komst van WKE’16. Aan de andere kant is het ook zo dat we daar niets tegen te verliezen hebben en wellicht voor een stunt kunnen zorgen. Maar daar moet de focus ook niet teveel op liggen want ik heb liever een stabiel seizoen dan een incidenteel succes tegen een ploeg die waarschijnlijk toch kampioen wordt

Erwin Boontjes, Gerben Braams, Bart Heijerman, Arian Hendriks , Michael van het Hof, Jeroen Keizer , Reinoud Kemp, Harald Keur, Danny Kolp, Willy Kral, Robbert Mensinga , Harmen Pepping , Arnold Pit, Bjorn Schuiling, Joey Spiegelaar, Gert Sterken, Richard Wieringh, Patrick Zondag .

Bron: Oostermoer