Kampioenschap nadert met rasse schreden

Geschreven door beach soccer op . Geplaatst in Prietpraat

De LOTING voor het Open kampioenschap Beach Soccer wordt woensdag 5 juli verricht door wethouder Ricky van den Akker van de gemeente Oldambt. Na de loting is het een kwestie van het in het wedstrijdschema invullen van de teams en we kunnen bijna van start. De scheidsrechters hebben de spelregels nog eens doorgenomen, de teams hebben wel of niet op zand geoefend en de velden worden 6 juli startklaar gemaakt. De muziek voor de vrijdagavond en zaterdag na afloop van de wedstrijden is gereserveerd en geïnformeerd. Niets staat een succesvol kampioenschap nog in de weg. Of het zou het weer moeten zijn wat roet in het eten gooit.  
Profielfoto van Beachsoccer Blauwestad
AANVANGSTIJDEN
: we hebben al heel wat vragen gehad over het wedstrijdprogramma. Helaas is die nog niet helemaal af, omdat we nog steeds wachten op een aantal betalingen. We willen zeker weten wie er meedoen, zodat we vlak voor of tijdens het toernooi het wedstrijdschema niet hoeven te herschrijven. We kunnen alleen richttijden aangeven. Beter is het jullie wachten tot na komend weekend, want dan kunnen we jullie nauwkeurig informeren. Houd daarom de dag van jullie kampioenschap vrij.

SPONSORS: die zijn er gelukkig ook weer bij. Die steunen ons materieel en financieel bij het organiseren van dit prachtige evenement. Een kleine greep uit de vele sponsors ziet er als volgt uit: Projectbureau Blauwestad, gemeente Oldambt, Multimodaal Containerservice MCS uit Drachten, Dorpsbelangen Midwolda, Michels Beveiliging en Dienstverlening uit Vlagtwedde, Rabobank Zuid- en Oost Groningen, Virol Metaal uit Winschoten, Schildersbedrijf Mark Draaijer uit Blijham, d’Asbestlogisch uit Winschoten, Payroll Company uit Emmen, Loon- en grondverzetbedrijf              Van der Wal uit Blijham, MuscleMove Centrum voor Fysiotherapie & Beweging in Groningen, Sprekend Media uit Vlagtwedde en tot slot H.J. Kuiper Bouw en Ontwikkeling uit Blijham. Allemaal bedrijven en instellingen die de Open NK Beach Soccer een warm hart toedragen.

LIVE MUZIEK: Vrijdagavond 8 juli wordt opgeluisterd met muziek van DJ Pauletah. De bedrijfsteams kunnen tijdens en na afloop van de wedstrijden van zijn sfeer verhogende muziek genieten.              Zaterdagnamiddag 9 juli staat live band Suit Up! in de feesttent. Met hun muzikale talent, aangevuld met een gezonde dosis lol, weten ze iedere keer het publiek te verrassen met hun vette covers. Suit Up! mag je dus zeker niet missen. Ideaal voor een gezamenlijke party na afloop van het kampioenschap bij de dames en heren senioren.

SPELREGELS: we kunnen het niet vaak genoeg vermelden. Lees de spelregels van beach soccer, die op de website www.beachsoccerblauwestad.nl staan, goed door. Dat voorkomt misverstanden op het moment dat het er om gaat.

BLOTE VOETEN: beach soccer wordt gespeeld op blote voeten. De ins en outs wat de vereiste kleding betreft staan ook  in de spelregels op de site. In ieder geval dienen de teams uniform en met kleding in de verenigingskleuren in het veld te staan.

PARKEREN: Het parkeren van de auto’s is alleen toegestaan op de parkeerplaats. Een verkeersregelaar zorgt ervoor dat dit wordt nageleefd. Alleen voor de organisatie is het geoorloofd om vanwege een verhoogde mobiliteit dicht bij de speelvelden te parkeren.

VOOR DE DEELNEMENDE TEAMS: verdere informatie over het toernooi krijgen jullie begin volgende week toegezonden. Houd daarom de mailbox goed in de gaten voor de laatste update aangaande het toernooi.

WEERSOMSTANDIGHEDEN: we hopen met jullie mee dat het weer ons volgend weekend niet in de steek laat. De diverse weerapps raadplegend geeft ons geen uitsluitsel. Het enig wat rest is niet meer kijken, duimen en afwachten.