FC Groningen op 1 juli naar Zandeweer

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Op vrijdag 1 juli 2016 speelt FC Groningen zijn eerste oefenduel in aanloop naar het seizoen 2016-2017 in Zandeweer. Daar zal het RWE- Eemsmondteam als tegenstander fungeren van de eredivisionist die een op zondag 26 juni met zijn voorbereiding start.
afbeelding een afbeelding twee   afbeelding drie
Voor de achtste keer staat het duel tussen het RWE Eemsmondteam en FC Groningen op het programma. Een duel wat is ontstaan uit een samenwerking tussen FC Groningen, RWE en de gemeente Eemsmond. Dit jaar is Z.E.C. de gastheer van het evenement wat zo langzamerhand al een begrip in de regio is geworden. Iets wat ook geldt voor de eredivisionist die de voorgaande zeven keer zeer te spreken was over de organisatie die door de voetbalverenigingen uit de gemeente Eemsmond voor hun rekening wordt genomen.
In Zandeweer zal er voorafgaand aan het duel RWE Eemsmond-FC Groningen om 18.00 uur een duel plaatsvinden tussen het G-team Eemsmond en een G-team uit Hoogezand. Na dit duel zal om 19.00 uur het eerste fluitsignaal klinken voor het duel tussen een selectie van spelers uit de gemeente Eemsmond en FC Groningen. Een duel dat onder leiding zal staan van Christian Mulder.

Voor het duel in Zandeweer zijn de bekende voorverkoopadressen ondertussen geopend:

-Primera          Oosterstraat 3             Uithuizen.

-Coralie           Hoofdstraat 101         Uithuizermeeden

-Ekamper        Radsweg 12               Roodeschool

-Spar               Noorderstraat 20        Warffum

-Dorpshuis      Schoolstraat 3             Usquert.

-W Hartlief     Kooistraat 73              Kantens

-C Wit             Hoofdstraat 11           Zandeweer

-Minke            Nw. Ebbingestraat 2  Groningen