Toptoernooi met regionaal karakter

Geschreven door tocovijfje op . Geplaatst in Prietpraat

Voor de 11e keer organiseert G.S.F.V Drs. Vijfje het Top Toernooi. Een toernooi wat dit jaar compleet anders is. Het wordt namelijk een TOP toernooi met een regionaal karakter met teams uit de Eerste Divisie, Topklasse en de beste teams uit de hoofdklasse van de regio Noord. Zij zullen de strijd met elkaar aangaan voor het winnen van een prachtige prijs en natuurlijk voor de spreekwoordelijke eer.

Profielfoto van Drs. Vijfje
Naast Drs. Vijfje nemen de volgende teams deel aan het toernooi: Leekster Eagles, Futsal Delfzijl, Futsal Winsum, Futsal Marum, Futsal Dragten, Reuz, Real Camaradas, A. S. Exstudiantes, Grootegast Fc, Futsal Cambuur en als klap op de vuurpijl, het Nederlands doventeam.
Het toptoernooi zal op 24 juni plaatsvinden en worden gehouden op het ACLO sportcentrum te Groningen. De eerste wedstrijden gaan om 19:00 van start. De toegang voor toeschouwers tot het toernooi is geheel gratis! Ook zullen er gratis minisnacks worden uitgedeeld. We hopen u allen te zien om de beste zaalvoetballers van het noorden te bewonderen.