Tweeëntwintig -jarige Wander Balkema wordt de nieuwe hoofdtrainer van vv TLC.

Geschreven door Geert Spaan op . Geplaatst in Prietpraat

Met het vastleggen van Wander Balkema (22 jaar) kiest vv TLC voor de jeugd en voor de toekomst. Op vrijdag 27 mei heeft, onder toeziend oog van TLC voorzitter Jan Rockers, Wander Balkema het contract getekend en zal het komende seizoen de hoofdmacht van TLC onder zijn hoede gaan nemen.
vv TLC

 

Wander Balkema is geen vreemde binnen TLC. Op dit moment traint hij de A1 waarmee prima resultaten werden geboekt en er tot het einde meegestreden werd om het kampioenschap. Maar in de zicht van de haven strandde de A1 van TLC. Een goede reden voor bestuur en technische commissie om Wander Balkema de kans te geven het vlaggenschip nieuw leven in te blazen. Met een nieuwe start, een met Wander Balkema als hoofdtrainer gaat TLC inzetten op de jeugd aangevuld met ervaring en een nieuwe technische staf. De technische staf voor het seizoen 2016-2017 zal bestaan uit: Leider Han Sinninghe, Paul Bolwijn( leider en keeperstrainer) en assistent-scheidsrechter Jan Zandman.
Van buitenaf kan de nieuwe hoofdtrainer een 6-tal nieuwe spelers verwelkomen waarbij een aantal een verleden heeft bij Leek Rodenburg, Tolbert en/of TLC. Daarnaast stromen er 6 A-junioren door en zijn spelers uit diverse seniorenteams bereid gevonden om ook aan te sluiten. Kortom, TLC zondag wordt een mooie mix van jeugd en ervaring. De in- / overschrijvingen duurt nog tot 15 juni en is het best mogelijk dat er nog spelers bij gaan komen. De doelstelling voor het komende seizoen is het creëren van een plezierige sfeer, aantrekkelijk voetbal laten zien en de jeugd weer een uitdaging geven om voor het 1e team te willen spelen. Naast het ondertekenen van het contract was er nog een reden voor een feestje. ’s Middags slaagde de kersverse hoofdtrainer naast voor de cursus TC3. Reden voor de technische staf, bestuur en technische commissie om het glas te heffen op een mooi voetbalseizoen.