Slotdag v.v. Stedum op 25 juni met dit jaar schijt je Rijk!

Geschreven door Arend Koenes op . Geplaatst in Prietpraat

Traditioneel sluit de v.v. Stedum het seizoen af met de Slotdag die dat jaar op 25 juni plaats zal vinden. Voor jong en oud is er weer veel te beleven op het sportpark. Voor de STEO-jeugd (maar iedereen is welkom) is er 's ochtends (vanaf 09.45 uur) een sportief programma met voetbal en aanverwante activiteiten. Aan het eind van de ochtend wordt per leeftijdscategorie natuurlijk weer gestreden om de penaltybokaal.  Ook is er weer een springkussen en stormbaan. Deze blijven overigens de gehele dag staan, dus ook leuk voor vertier tijdens de middag.
Profielfoto van v.v. Stedum
7 tegen 7 toernooi
In de middag is het 7 tegen 7 toernooi (aanvang 13.30 uur). Dit jaar strijden 13 ploegen om de sportieve eer. Er wordt gespeeld in een drietal poules, zodat iedereen tegenstanders op eigen niveau treft. Om ca. 17.30 start Schijt je Rijk. Momenteel - maar ook op de slotdag zelf - worden Koepons (3 euro per stuk) verkocht door jeugdleden en vrijwilligers van de v.v. Stedum. Met een Koepon 'koop' je een deel van het hoofdveld. Een koe van Pieter Berend Slager wordt rond 17.30 uur losgelaten op het hoofdveld en op de plek waar zij 'schijt' wint degene met het overeenkomend Koeponnummer een mooie (geld)prijs. Ook de omliggende Koeponnummers vallen in de prijzen. Mocht je nog geen Koepon-verkoper hebben getroffen spreek dan even iemand van het bestuur van de v.v. Stedum aan of koop op de Slotdag Koepons. Vanaf 18.15 uur wordt de dag afgesloten met een BBQ en een gezellige nazit. Ook hier geldt weer iedereen is van harte welkom om mee te doen/aanwezig te zijn. Voor deelname aan de BBQ is opgave vooraf noodzakelijk, dit kan tot zaterdag 11 juni a.s. bij Gert en Suus Hovenga (06-53516180). Net als vorig jaar is er speciaal voor de kinderen (t/m 12 jaar) een kindervleespakket tegen gereduceerd tarief. Omdat er maximaal ca. 125 personen kunnen deelnemen is het verstandig om je zo spoedig mogelijk op te geven (let wel opgeven = betalen).
Voor meer informatie kijk je natuurlijk op www.vvstedum.com. Bij vragen kun je ook contact opnemen met Arend Koenes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30021407) of Pieter Berend Slager (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-40018529).