Vriendinnendag bij SJO Winsum op vrijdagmiddag 20 mei!

Geschreven door Paul de Vries op . Geplaatst in Prietpraat

Op vrijdagmiddag 20 mei organiseert SJO v.v. Winsum in samenwerking met de KNVB een vriendinnendag. Meiden van 8 t/m 15 jaar kunnen die dag samen met hun vriendinnetje, zusje, nichtje of buurmeisje komen voetballen.
Profielfoto van VV Winsum
De vriendinnendag van SJO v.v. Winsum begint om 16:15 uur op sportpark Schouwerzijlsterweg (Viboa). Tot 18.30 uur zullen onder leiding van enthousiaste trainsters allerlei leuke voetbalspelletjes gespeeld worden. In de pauze worden de meiden voorzien van drinken en wat te eten. Uiteraard gaan de meiden niet naar huis zonder een leuke goodiebag. Tijdens de vriendinnendag voetballen meiden samen met hun leeftijdsgenootjes en staat het plezier voorop. Doel van deze middag is om al voetballende meiden een leuke voetbalmiddag te bezorgen en meiden die nog niet voetballen en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal van SJO v.v. Winsum in het bijzonder. Opgave kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag.

 Aansluitend is er vanaf 18.30 (inloop vanaf 18.00 uur) in de kantine een themabijeenkomst over het werven van nieuwe meisjesleden en het behoud van de bestaande meisjesleden. Deze bijeenkomst wordt door de KNVB in samenwerking met de SJO v.v. Winsum georganiseerd en is voor bestuursleden, kaderleden en overige betrokkenen bij het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging. Hiervoor zijn alle clubs in de regio al door de KNVB benaderd. Mocht u daar graag bij willen zijn en bent u niet aangeschreven of heeft uw club u nog niet geïnformeerd over deze themabijeenkomst, meld u zich dan alsnog aan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..