Voorronde NK 7: 7 35+/45+ op vrijdag 20 mei bij v.v. Gruno

Geschreven door Henk Boon op . Geplaatst in Prietpraat

Op vrijdagavond 20 mei vinden de voorronden plaats van het Open Nederlands Kampioenschap 7:7 voetbal voor veteranen. Bijzonderheid is dat deelname open staat voor iedere 35- en 45-plusser, waarbij het niet uitmaakt of men lid is van een club. Zo zijn bedrijventeams of buurtteams van harte welkom om deel te nemen. Doelstelling is om mensen op een verantwoorde en plezierige manier te laten bewegen.


VV Gruno
Velen hebben ooit een balletje getrapt en krijgen soms de kriebels om dat opnieuw te doen. Met dit toernooi kan dat zonder verdere verplichtingen. Stel een team samen van minimaal zeven en maximaal twaalf spelers. Bij de spelvariant 7: 7 wordt onbeperkt gewisseld. Er wordt gespeeld op een half veld, waarbij de spelregels zijn aangepast. Buitenspel is afgeschaft en slidings zijn niet toegestaan.
Als spelers ooit zijn gestopt, bestaat nu de kans om weer even een balletje te trappen met leeftijdgenoten, collega’s, vrienden of buren. Gespeeld wordt in twee categorieën, de 35+-groep en de categorie 45 jaar en ouder. Winnaars van de voorronden komen uit in het districtskampioenschap. Als ook dat wordt gewonnen, volgt de landelijke finale. De KNVB stelt dan een spelersbus beschikbaar om in het KNVB-centrum te Zeist de landelijke finales te spelen. De winnaar wordt Nederlands Kampioen 7:7.
Uiteraard kunnen ook voetbalclubs deelnemen, maar ook sporters, die gewend zijn aan een andere sport, zoals hockeyers, volleyballers of wat dan ook. Gespeeld wordt op de velden van v.v. Gruno. Inschrijving is gratis en kan via www.voetbal.nl/7tegen7.nl . Voor nadere inlichtingen kan contact worden opgenomen met Henk Boon-0649816727 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."">to=Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..