Prietpraat

Deze 5 voetbal apps zijn de moeite absoluut waard

Geschreven door blog team van Tele2 Sim Only. op . Geplaatst in Prietpraat

Wil je never nooit (meer) iets missen van je favoriete club? Met een voetbal app ben je altijd en overal op de hoogte. Niet alleen van de tussenstanden, maar ook van het laatste voetbalnieuws. Zo weet jij als eerste of jouw club die droomspeler binnenhaalt! Ready for kick-off? Tele2 Mobiel publiceerde onderstaande top 5 voetbal apps voor je mobieltje.

Lees meer

SV Bedum 2 bereikt de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat

Na een succesvol seizoen waarin de tweede selectie van SV Bedum op een tweede plek is geëindigd in de 1e klasse –B wordt het seizoen vervolgd met de nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse; het hoogste speelniveau voor reserve teams. Deze nacompetitie bestaat uit drie speelrondes waarin winnen een plek in de volgende ronde oplevert en verliezen directe uitschakeling betekent.

Lees meer

Oud FC Groningen komt naar Middelstum!

Geschreven door Bert Koster op . Geplaatst in Prietpraat

De voetbalvereniging Middelstum neemt op zaterdag 15 juni om 19.00 uur op grootse wijze afscheid van haar 85-jarig bestaan. Na het traditionele 'Hutspottoernooi' speelt een combinatie van het huidige en oude eerste elftal van de club tegen Oud-FC Groningen waarin onder andere Sander van Gessel, Paul Matthijs, Anne Mulder, Walter Waalderbos, Johan Tukker, Richard Vennema, Barend Beltman en Arjan Blaauw  hun opwachting maken.

Lees meer

Nieuwe spelers zijn bij Eenrum welkom!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het eerste en tweede elftal van de voetbalvereniging Eenrum verwelkomen volgend seizoen op het dan vernieuwde sportpark graag nieuwe spelers! Belangstelling? Train eens mee op dinsdag of donderdag ( 20.00 – 21.30 uur) en/of meld je aan als lid!

Lees meer

Open training vv Stedum

Geschreven door Robert Benes op . Geplaatst in Prietpraat


                     image 2019 05 29


Wil je graag voetballen en wil je dit doen bij de voetbalvereniging die speelt op het mooiste pittoreske voetbalcomplex van Noord- Nederland?
Kom dan naar de open training van Stedum op zaterdag 17 augustus. Deze open training zal worden verzorgd door de nieuwe hoofdtrainer Robert Benes.

Johannes Pool Toernooi zoekt teams voor vrouwentoernooi

Geschreven door Klaas Zuidema op . Geplaatst in PrietpraatZondag 2 juni 2019 is de 11e editie van het Johannes Pool Toernooi  op het programma . Wederom zal het sportpark van R.Z.B. in Baflo ‘the place to be’ zijn. Het toernooi start om ca. 11:00 uur en duurt tot ca. 16:00 uur. Rondom het toernooi zijn diverse activiteiten zoals een springkussen voor de kinderen, een tentoonstelling over het voetbalverleden van Baflo e.o. ,  een barbecue en verkoop van MAX frites. Na afloop van het toernooi is er een optreden van een volkszanger en een coverband. Voor  het 7 tegen 7 vrouwentoernooi is de organisatie nog op zoek naar enkele vrouwenteams. Belangstellende teams kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor verdere informatie zie www.johannespooltoernooi.nl