Prietpraat

USQUERT OPZOEK NAAR SELECTIESPELERS!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Onlangs hebben de eerste gesprekken plaats gevonden tussen trainer  Jan Blaauw en V.V. Usquert. Jan Blaauw is een trainer die in het verleden meerdere ploegen vanuit de reserve klasse heeft opgebouwd naar de standaard klasse. Volgend seizoen zijn de plannen om met een team in de zaterdag standaard klasse te gaan spelen, dit met Jan Blaauw als trainer.

Lees meer

Zeester zoekt oefentegenstander

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Afbeeldingsresultaat voor logo zeester
Voor dinsdag 26 maart is vijfdeklasser Zeester op zoek naar een oefentegenstander. De Zoutkampers willen graag oefenen tegen een vierde of vijfdeklasser  waar men op bezoek kan gaan. Dit omdat het spelen op het eigen complex een probleem wordt. Geïnteresseerde verenigingen kunnen contact opnemen met Marinus Siekman tel : 06-37322385.  

Trainers/coaches met Bedum roots

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat

De technische commissie van SV Bedum is zeer verheugd de trainers/coaches voor de prestatieve seniorenselecties voor het seizoen 2018/2019 weer rond te hebben. Met de volgende trainers is een verbintenis voor het komende seizoen aangegaan.

Lees meer

265 jaar lidmaatschap Groninger scheidsrechters gehuldigd

Geschreven door Marcel Bellinga. op . Geplaatst in Prietpraat

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken heeft maandag 19 maart zes leden in het zonnetje gezet, die samen goed zijn voor 265 jaar trouw lidmaatschap. De onderscheidingen gingen naar Henk Renken (25 jaar lid), Simon Schuil (40 jaar) en vier leden die elk 50 jaar lid zijn, te weten Roel Bellinga, Jannes Mulder, John ten Cate en Garbrand Nienhuis. Het gebeurde tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vereniging gaat samen met de KNVB aan de slag bij het opleiden van nieuwe scheidsrechters.

Lees meer

Honderd foto's op weg naar honderd jaar v.v. Eenrum: foto 78

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nog precies 23 dagen en  de voetbalvereniging Eenrum viert feest. Dan bestaan de roodbaadjes namelijk honderd jaar. Iets waar men in Eenrum natuurlijk aandacht aan gaat besteden. Zo is men op 29 december begonnen met het plaatsen van foto’s op de eigen facebookpagina. Tot aan het moment van het honderdjarig bestaan, 1-4-2018, zal er iedere dag een foto geplaatst worden. Foto waar in de meeste gevallen wel een verhaal bij valt te vertellen en wat ik op Puurvoetbalonline zal proberen te realiseren. Het kan gebeuren dat er een dag is dat er aan twee foto’s aandacht aan wordt besteed omdat er in die honderd dagen vast wel een keer ergens anders de prioriteiten liggen.

Lees meer

Warffum moet stunten tegen Amboina

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

In het weekend dat we, als we de weerprofeten mogen geloven, nogmaals een winterinval kunnen verwachten staat er een volledig programma in het amateurvoetbal gepland. Maar of er ook op grote schaal gevoetbald gaat worden hangt af de kracht van het ‘Siberisch Beertje’ wat Nederland nog even komt plagen.

Lees meer

Van Kop tot Kont op Zaterdag 17 Maart in Kloosterburen!

Geschreven door Robert Benes op . Geplaatst in Prietpraat

image 2018 03 05

De Voetbalvereniging  Kloosterburen organiseert in samenwerking met Café Willibrord een spectaculaire dag! Het evenement heet Van Kop Tot Kont. De bedoeling van dit festijn is om de saamhorigheid binnenin de vereniging te vergroten. Er zijn zes  spectaculaire activiteiten bedacht voor deze dag met als  thema’s :  ter land te zee en in de lucht. Kosten nog zijner  gespaard, om de leden van de VV Kloosterburen een onvergetelijke dag te bezorgen.  Hier zal later zelfs  nog over  worden na gepraat in het plaatselijke verzorgingstehuis, Het Oldeheem. Deze hilarische dag wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren uit de regio.  Wij willen hierbij mede onze dank uitspreken voor hun vertrouwen.