COVS lanceert eigen website

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

covs 

 www.covsgroningen.nl vanaf 9 augustus online
Website Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken richt zich op alle voetballiefhebbers

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken heeft vandaag 9 augustus haar eigen website gelanceerd. Op www.covsgroningen.nl is van alles over de voetbalarbitrage in het algemeen én de Scheidsrechtersvereniging in het bijzonder te vinden. De Groninger arbiters richten zich met de site niet alleen op haar eigen leden, maar ook op het brede voetbalpubliek. Zo is op de site veel informatie over spelregels en fair play te vinden. Wekelijks wordt bijvoorbeeld een pittige spelregelvraag geplaatst.

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken koesterde al lange tijd de wens een eigen website te realiseren. Deze zomer kwam het er eindelijk van. De website is in opdracht van de vereniging ontworpen en gebouwd door het Groninger bedrijf Webfactor BV.

Op www.covsgroningen.nl is onder andere het volgende te vinden:
- de laatste verenigingsnieuwtjes
- de volledige verenigingsagenda
- een overzicht van alle diensten en faciliteiten van de vereniging; ook dat wat de voetbalverenigingen van de club kunnen verwachten
- een overzicht van alle winnaars ooit van de fair play prijs
- een uitgebreide spelregelhoek, met de volledige Handleiding Spelregels, tal van oefenvragen en diverse interessante artikelen
- een online Spelregelvraag van de Week
- de nodige handige downloads
- een pagina waar leden zelf hun wedstrijdaanstellingen kunnen publiceren
- een uitgebreid fotoboek
- een stelling van de maand
- een online aanmeldingsformulier voor leden en donateurs
- handige aanbiedingen van de sponsors van de vereniging
- en nog veel meer….

Over de Scheidsrechtersvereniging
De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is op 8 maart 1933 opgericht en is één van de grootste belangenverenigingen voor scheidsrechters in Nederland. De vereniging telt circa 200 leden, 50 donateurs en 80 aangesloten donateurverenigingen. Men komt op voor de belangen van scheidsrechters, organiseert trainingen (2x per week), een jaarlijks technisch weekeinde en diverse andere activiteiten. Bovendien wordt jaarlijks een fair play prijs uitgereikt.