Just4Keepers start complete keeperopleiding in Leek

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 

keepers_leek

 

Marcel Loef (links) en Johan Wardenier zijn zeer enthousiast over de samenwerking tussen Voetbalschool Noord en Just4keepers

Just4Keepers Groningen zal vrijdag 3 September in opdracht van de Voetbalschool Noord Leek starten met het aanbieden van een complete keepersopleiding. De 12 wekelijkse trainingen zullen op vrijdag zijn van 16.15 tot 17.15 uur en 17.30 tot 18.30 uur en zullen gelijktijdig plaatsvinden met de techniektrainingen van de veldspelers van Voetbalschool Noord. Daardoor hebben de keepers de unieke mogelijkheid om wedstrijdecht te trainen en de spelers van Voetbalschool Noord te trainen met weerstand van een keeper.

Just4Keepers is een wereldwijde organisatie die actief is in elf verschillende landen en al meer dan tien jaar bestaat. Just4Keepers is opgericht door ex Everton keeper Ray Newland en heeft coaches in dienst die met elkaar goed zij voor meer dan 450 jaar ervaring in de professionele voetbalwereld.

Just4Keepers focust zich op een langdurige samenwerking tussen trainers en keepers om op die manier haar keepers gedurende hun loopbaan optimaal te kunnen begeleiden. Doordat Just4Keepers wereldwijd actief is en de trainers allemaal werkzaam zijn of werkzaam zijn geweest bij verschillende topclubs zoals Liverpool, Manchester United, Everton etc. zijn er in de tien jaar dat ze bestaan zeer goede contacten opgebouwd wereldwijd met verschillende profclubs en zijn er in de afgelopen jaren meer dan 200 keepers van J4K doorgedrongen tot de profclubs waarvan een aantal uiteindelijk een contract hebben afgedwongen. Geen enkele andere keepers organisatie of keepersschool komt zelfs dicht bij dit feit. Just4Keepers is er zeer trots op dat ze hun keepers meer mogelijkheden kunnen bieden dan welke keepersschool dan ook.

USA

Just4Keepers Groningen zal onder leiding staan van Marcel Loer. Marcel is werkzaam geweest in de Pro Goal organisatie van Maarten Arts. Voor die organisatie is hij bij verschillende clubs uit de Duitse Bundesliga als keeperstrainer actief geweest tijdens de Pro Goal tour en heeft daar samengewerkt met alle top level professionele keepers en keeperstrainers. Vervolgens is hij naar Amerika vertrokken om daar een Goalkeeping Academy op te zetten bij een voetbalschool in New Jersey. Marcel is twee jaar lang werkzaam in de USA geweest als Director van de DTS Goalkeeping Academy en als professioneel keeperstrainer bij verschillende High Schools in New Jersey. Hij heeft o.a. gewerkt met verschillende keepers van de New York Redbulls, keepers van diverse colleges en Universities, keepersdagen en kampen georganiseerd, clinics gegeven door heel New Jersey en New York en de keeperstrainingen verzorgt bij diverse clubs in de staat New Jersey.

Voor meer informatie over de cursussen, data, kosten en omn te schrijven voor de keepersopleiding: Marcel Loer, Director Just4Keepers Groningen, www.just4keepers.com, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-20115543