Zuidhorn-zaterdag zoekt nieuwe hoofdtrainer

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Voor zijn zaterdagafdeling zoekt de voetbalvereniging Zuidhorn een nieuwe hoofdtrainer. De voorkeur gaat uit naar een ervaren trainer die met natuurlijk leiderschap en de juiste motivatie voor het hoogst haalbare wil gaan. De huidige selectie bestaat uit een mix van ervaren- en talentvolle spelers en komt momenteel uit in de 3e klasse C zaterdag.
Functie-eisen: ·In het bezit van een TC2-diploma en geldige trainerslicentie.
Verzorgt de doordeweekse trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en begeleidt en coacht de selectie rondom en tijdens de wedstrijden op de zaterdag (oefen- en bekerwedstrijden inbegrepen).
De doorstroming van 'eigen jeugd' geniet de voorkeur binnen de VV Zuidhorn.
Zowel op technisch als op mentaal vlak moet de trainer in staat zijn de selectie te laten door ontwikkelen.
Verder moet er een heldere visie op voetbal en opleiding zijn en die moet ook als zodanig uitgedragen worden.
Een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met een grote passie voor voetbal die zich ook betrokken voelt bij het reilen en zeilen van de gehele club VV Zuidhorn.

Voorwaarden:
VV Zuidhorn gaat een contract aan met de geschikt bevonden trainer voor de duur van één jaar. De intentie is om vervolgens bij een positieve samenwerking dit uit te bouwen naar een langere samenwerking. Reacties ontvangen wij graag uiterlijk vóór 14 december 2014.
info en sollicitaties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.