Jaap Pranger zet in op middenmoot

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

vev67logoVEV ’67-trainer Jaap Pranger is na een jaar van afwezigheid weer definitief teruggekeerd als hoofdtrainer van de vereniging op Sportpark Oostindie. Met Pranger aan het roer zet de hoofdmacht komend seizoen minimaal in op de onderkant van linkerrijtje.

Pranger is daarmee de opvolger van Piet van der Veen. ‘’Helaas heeft VEV ‘67 vorig seizoen het pijnlijke besluit moeten nemen om de samenwerking met Van der Veen stop te zetten. Vervolgens ging de club op zoek naar een trainer die beter past binnen het profiel van de vereniging en kwam op dat moment bij mij uit’’, vertelt Pranger die zijn sporen in dienst van de club ruimschoots heeft verdiend.

De tijden zijn veranderd voor wat betreft het eerste elftal geeft Pranger toe, maar er ligt tegelijkertijd ook een nieuwe uitdaging. ‘’In vergelijking met het seizoen 2008/2009 is er een viertal spelers van het eerste elftal overgebleven. Daartegenover staat de doorstroom van een groep jonge jongens die ik komend seizoen zo goed mogelijk ervaring wil laten opdoen met het niveau van de tweede klasse. We spelen tegen een groot aantal onbekende ploegen, maar dat is voor deze enthousiaste jonge groep direct een mooie uitdaging.’’