FC- TEAM op Groningskampioenschap Footgolf

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

footgolf

Namens FC Groningen zullen Koen van de Laak, Danny Holla, Petter Andersson, Leandro Bacuna en Gonzalo Garcia op maandag 6 september deelnemen aan het Gronings Kampioenschap Footgolf.


 

Het Gronings Kampioenschap Footgolf wordt gehouden in het Stadspark te Groningen. Om 16.00 uur gaan de spelers van start. Het deelnemersveld bestaat uit spelers uit de eerste selecties van FC Groningen, BV Veendam, PKC’83, Be Quick 1887, Oranje Nassau, The Knickerbockers, Gronitas en VIBOA. RTV Noord treedt aan met een team van prominenten. Het is de eerste keer dat dit kampioenschap wordt georganiseerd.

Gratis
De toegang voor belangstellenden, die op maandag 6 september een kijkje willen nemen, is geheel gratis! Parkeren kan bij het Stadsparkpaviljoen Ni Hao of tegenover de drafbaan. Het parcours is globaal gelegen ten noordwesten van het Stadsparkpaviljoen. Het evenement duurt tot 18.00 uur. Ter plaatse zullen parcoursplattegronden verkrijgbaar zijn.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website www.footgolfgroningen.nl. Daar zal in de loop van de week ook meer nieuws, zoals een complete spelerslijst, te vinden zijn.