Beleving moet terug in Zevenhuizen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zevenhuizen_14090aHet afgelopen seizoen was voor Zevenhuizen één om gauw te vergeten. Een opeenstapeling van blessures maakte het voor trainer Reinder Jeensma knap lastig om er iets van te maken. Komend seizoen moet het anders en ligt het accent niet direct op prestatie.

‘’Ik vind het van groot belang dat de groep het plezier weer terugkrijgt in het voetbal. Doordat we waren gepromoveerd werd 2009/2010 een zwaar seizoen, en als je dan ook nog een waslijst aan blessures voor je kiezen krijgt, dan wordt het natuurlijk een lastig verhaal’’, vertelt Jeensma.

De selectie van Jeensma is in vergelijking met het afgelopen seizoen redelijk in evenwicht gebleven.

Marcel de Bree (VEV ’67), Henk Oonk (Harkstede) en Jasper Pieterse (gestopt) keren komend seizoen niet meer terug in het eerste elftal. Arjen de Vries en Jeroen Slotema stromen daarentegen door vanuit de eigen jeugd. Hoge verwachtingen hoeft men vooralsnog niet te hebben legt Jeensma tenslotte uit. ‘’We moeten de boel gewoon heel houden en de jongens moeten in de eerste plaats weer plezier krijgen in het voetbal. Het resultaat komt dan vanzelf.’’ Zevenhuizen start zondag 5 september met een uitwedstrijd tegen De Wilper Boys.