jan ten Brinke heeft er zin in bij Zuidhorn

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

zuidhorn1Jan ten Brinke is er even tussenuit geweest, maar ondertussen weer helemaal terug in het amateurvoetbal. Na een periode van drie jaar is Zuidhorn de volgende stap in zijn trainersloopbaan.

Na een goed verlopen voorbereiding waarin Zuidhorn lang standhield tegen zondageersteklasser Gronitas (3-1), werd er verloren van Geel Wit (3-2) en gewonnen van Gruno (3-0). Een resultatenreeks waarmee Ten Brinke over het geheel genomen tevreden is. ’’Het is natuurlijk even wennen als je na zo’n lange tijd weer terug bent, maar ik kijk met een positief gevoel terug op de voorbereiding. Deze groep is leergierig en ze willen ook graag. Er wordt goed getikt en dat waardeer ik enorm als trainer’’, vertelt Ten Brinke.

Nieuw binnen de selectie van Zuidhorn zijn de namen van Victor Schoenmakers, Jan Wolbers (allebei DIO Groningen), Stefan de Walle (Leekster Eagles) en Freddy Draaisma (voorheen Zuidhorn).

Na de promotie van het afgelopen seizoen ligt er voor 2010/2011 alweer een mooie doelstelling besluit Ten Brinke. ‘’We zitten dit jaar niet echt in een bijzonder zware klasse, dus wij moeten minimaal in de middenmoot terechtkomen, maar het mooiste zou natuurlijk zijn als we ons bovenin staande kunnen houden.’’