Hoogezand D1 naar talententoernooi Hoofdklasse

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Hoogezand_D1_seizoen_13777g

Op zaterdag 28 augustus neemt Hoogezand D1 deel aan de editie van het voetbaltalententoernooi voor de hoofdklasse in district Noord voor de nieuwe D-1 teams. De organisatie is in handen van JV Oostenburg op het sportcomplex in Oosterwolde.

Aan het toernooi nemen zestien verenigingen deel met de nieuwe D1. Er zullen dus zeker de nodige talenten te zien zijn in Oosterwolde. Vanuit eerder gespeelde toernooien komen enthousiaste verhalen met mooi voetbal en veel publiek.

Er is een echte openings- en sluitingsceremonie, voor iedere ploeg een prijs en er wordt gezorgd voor goede arbitrage. Op deze dag zal op het hele complex uitsluitend gezonde voeding te krijgen zijn. De chips en snoep en de frituurzaken gaan deze dag dus even in de kast en wordt vervangen door broodjes gezond, fruit en andere gezonde zaken welke tegen goed betaalbare prijzen verkrijgbaar zijn. De organisatie hoopt zo iedereen daadwerkelijk ook eens bezig te laten zijn met het begrip “gezonde voeding”.

De openingsceremonie zal plaatsvinden om 09.30 uur. De finale wordt om 16.30 uur gespeeld met direct aansluitend de prijsuitreiking voor alle teams.

De eerste drie teams van het toernooi zullen zich plaatsen voor het landelijke finaletoernooi in mei 2011. Voor iedere deelnemer is er een beker. Er wordt in een compleet schema gestreden om de 1e tot en met de 16e plaats. Daarnaast zal er ook weer een sportiviteitprijs te winnen zijn.